Radio BalkanFox

FILM DANA „Parker“ – Alo.rs

Parker

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Parker

Parker je profesionalni lopov koji živi po određenom kodeksu časti – nikada ne krade od onih koji nemaju. Situacija se jednog dana komplikuje kada ga u poslednjoj pljački prevare njegovi partneri i ostave ga da umre. Ali, on uspeva da preživi i traži pomoć od svoje bivše bande u Floridi, gde živi i Lesli koja će mu pomoći u osveti. Smešten u bogatom i glamuroznom svetu Palm Biča, Parker i Lesli udružuju snage. Uloge: Džejson Stetam, Dženifer Lopez.

Miris žene

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Miris žene

Sedamnaestogodišnji Čarli Sims uskoro će završiti popularnu privatnu srednju školu koju uglavnom pohađaju deca bogataša . Kako bi zaradio nešto novca za božićne praznike , siromašni Čarli javlja se na oglas da za Dan zahvalnosti čuva slepog penzionisanog pukovnika Frenka Slejda. Uloge: Al Paćino, Kris O’Donel, Filip Simor Hofman Džejms Reborn, Gabrijela Anvar, Tod Luiso.

Dobro došli u Akapulko

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Dobro došli u Akapulko

Dizajner video-igrica Met But ima poslednju šansu da spase svoju posrnulu karijeru – na dodeli nagrada za najbolje video-igrice u Novom Meksiku predstaviće svoj najveći projekat. Dok čeka na svoj let, na aerodromu sreće prijatelja, s kojim popije nekoliko pića. Ispostaviće se, previše pića, jer umesto u Novi Meksiko, Met stiže u državu Meksiko, tačnije Akapulko. Odjednom, za petama su mu policija, kriminalci i plaćeni ubica, jer svi traže misteriozni paket koji je prokrijumčario, a o čemu on nema pojma. Kada se udruži s opasnom i lepom Adrijanom, Met će postati kao stvarni superjunak video-igrice koju je kreirao. Uloge: Majkl Madsen, Pol Sorvino, Vilijam Boldvin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE