Radio BalkanFox

Bogovski seksepil na crvenom tepihu! 3 bombe, ne zna se koja je bolja, ali u Evine noge svi gledaju (FOTO)

Glumice Rouz Bern, Eva Longorija i Ema Stoun zasenile su sve prisutne na dodeli nagrada.

Holivudska elita filmske industrije, okupila se u subotu u Los Anđelesu, na dodeli prestižnih DGA nagrada. U pitanju je 76. dodela nagrada udruženja američkih režisera za izuzetna rediteljska dostignuća za filmove, dokumentarce, televiziju i reklame za 2023. godinu.

Naravno, mnoge poznate dame su prisustvovale ovom događaju, a među njima su se posebno istakle tri dive. 

Australijska glumica Rouz Bern blistala je u dugačkoj, crnog haljini, asimetričnog izreza, tj. dekoltea. Gornji deo je šljokičav, dok je ostatak bio monohron. Jednostavne sandalice, sa otvorenim prstima, odlično su se uklapale u celu kombinaciju.

Foto: Profimedia

Rouz Bern


Eva Longorija se takođe odlučila za dugačku haljinu, ali koja krije malo iznenađenje. Haljina je zapravo do pola butina iz jednog dela, a potom padaju resice. Iako je funkcija resa da verovatno zagolica maštu, Eva je odlučila da ipak pokaže svoje izvajane noge, pa je tako i pozirala pred kamerama. Haljina koju je nosila bila je zlatne boje, kao i sandale koje je obula uz nju. 

Foto: Profimedia

Rouz Bern


Ema Stoun je na svakom događaju dašak svežine, pa je tako i ovaj put obasjala prostoriju svojim osmehom. Ema se odlučila za dekoltiranu roze haljinu, koja je savršeno isticala njen struk, ali i svetao ten, kojim se glumica ponosi. Minimalistička šminka i nakit su dodatno upotpunili njen stajling.

Foto: Profimedia

Rouz Bern


 

 

 



Po receptu naših prabaka! Bunar kiflice vraćaju u detinjstvo

Recepti

Bunar kiflice su starinski recept koji je u bivšoj Jugoslaviji znala svaka domaćica, a tajna je u posebnoj pripremi testa.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE