Radio BalkanFox

Ovaj pas zna 15 čini Harija Potera! Nećete verovati šta radi kada čuje reči „Avada Kedavra“ (VIDEO)

Pas po imenu Dobi, umesto standardnih komandi, poštuje one iz serijala „Harija Potera“.

 

 

Opšte je poznato da vlasnici svoje pse često uče najrazličitijim komandama. Međutim, te komande se kao po pravilu izgovaraju na maternjem jeziku vlasnika. Ipak, jedna devojka je rešila (i uspela u tome) da svog psa nauči komandama iz serijala o „Hariju Poteru“.

Razne čini koje se spominju u ovom delu odgovaraju određenog komandi, a Dobi ih sve izvršava na licu mesta.

– Dakle, ako Dobi reaguje na čarolije Harija Potera, da li ga to čini čarobnjakom? Ili me to čini vešticom koja baca čini na mog „normalca“ psa? (objašnjenje: U izmišljenom svetu iz serijala knjiga o Hariju Poteru „normalci“ su obični ljudi, koji nemaju moći i ne mogu da izvode magiju, za razliku od čarobnjaka i veštica, koji ih imaju)

Znala sam mnogo pre nego što je Dobi došao, da ću svog budućeg psa trenirati čarolijama Harija Potera, umesto redovnim komandama. Volim da se osećam kao da imam magične moći iz stvarnog života svaki put kada ga zamolim da dođe, ostane ili se pravi mrtav – napisala je vlasnica uz Dobijem snimak, na kojem izvršava čarolije, pa dodala:

Foto: Instagram/dobbyisafreedoodle

pas


Neke zabavne činjenice o našim čarolijama:

– „Accio“ (dođi / opozovi) je bila prva čarolija koju je Dobi naučio sa 11 nedelja.

– „Protego“ je trebalo da bude „ostavi to“, ali reči „ostavi to“ iz mojih usta zvuči mnogo prirodnije kada Dobi pokušava da jede đubre u našim šetnjama, pa smo promenili u „ušuškavanje“.

– Probali smo „Petrificus Totalus“ za „ostajanje“, ali je bilo previše za naredbu koja se često koristi, pa smo se umesto toga odlučili za „Immobulus“ (sada radimo na „Petrificus Totalus“ za „lepo sedi“)

– „Avada Kedavra“ je najtraženija čarolija od ljudi koje srećemo, a koji su upućeni da Dobi zna komande Harija Potera.

– „Go to Azkaban“ je moj lični favorit – zasmejava me svako veče kada ga pošaljem u „Azkaban“ i vidim ga kako srećno ulazi u svoju kućicu.

– „Ascendio“ i „Descendo“ takođe znače skok gore / skok dole

– „Stupefy“ je čarolija koju najčešće koristimo, na dnevnoj bazi.

Kako pas izvršava čarolije Harija Potera, pogledajte u snimku sa početka teksta.



Naskakala je na svako muško i pušila u javnosti! Svi se skamene kada čuju čija ćerka je bila - u torbi je stalno nosila zmiju (FOTO)

Dom i porodica

Teodor Ruzvelt, nekadašnji predsednik Amerike, imao je petoro dece, ali najstarija ćerka Alis ostala je upamćena po brojnim ekscentričnim izdanjima i stavovima koji su se kosili tadašnjim vremenom.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE