Radio BalkanFox

Šta je Ašer uradio pred nastup u finalu Superboula?

Dok se spremao za jedan od najvažnijih performansa u karijeri, R’n’B pevač uradio je nešto što se čekalo godinama

Ašerov nastup u finalu Superboula 2024
Ašerov nastup u finalu Superboula 2024foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U Las Vegasu je noćas održano finale Superboula, u kom su Kanzas Siti Čifsi sabladali Fortinajnerse, a veče je obeležio i nezaboravan tradicionalni nastup u poluvremenu.


Ovoga puta nastupio je Ašer, R’n’B senzacija, pevač i plesač koji je obeležio početak dvehiljaditih, a brojne slavne ličnosti u publici uživale su u njegovim najvećim hitovima.


Prava erupcija emocija dogodila se kada se Ašeru na sceni pridružili Ališa Kiz, H.E.R. i Ludakris, a pevač je opravdao poverenje koje mu je ukazano.





1 / 5 Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ovo je veoma srećan period za pevača jer on trenutno planira i venčanje s dugogodišnjom devojkom Dženifer Gojkoečeom. Kako danas piše People, pevač je pred nastup zatražio dozvolu za venčanje u Okrugu Klark, u Nevadi, a podaci pokazuju da mu ona još uvek nije odobrena.

 


Koliko je poznato, Ašer je od 2019. godine u vezi sa Dženifer, s kojom je potom 2020. dobio ćerku Sovern Bo, a potom i sina Sajra Kastrela 2021. Uz to, on ima i sinove Ašera V i Navijda Elija s bivšom suprugom Tamikom Foster. Nakon nje je bio u trogodišnjem braku s Grejs Migel.


Pevač je poznat po tome što ne priča previše o privatnom životu, ali je pre nekoliko dana za People govorio o Dženifer.


Ja imam neverovatnu partnerku, moj sistem za podršku – rekao je zadovoljno. – Imamo neverovatnu dinamiku u vezi jer i dalje mogu da budem strastven po pitanju toga čime se bavim i da imam sjajnog partnera s kojim ću proći kroz teške trenutke kao mlad čovek koji ima decu.

 

Ašerov pred nastup u finalu Superboula 2024.
Ašerov pred nastup u finalu Superboula 2024.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Veoma sam srećan, vrlo blagosloven što imam neverovatnog prijatelja, ne samo partnerku – naglašava Ašer. – Ona je moja najbolja prijateljica i volim je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE