Radio BalkanFox

Pretvorio se u voštanu figuru! Stalonea deformisale operacije – lice čuvenog Ramba u 77. godini zgražava (FOTO)

Silvester Stalone pojavio se pre neki dan u Njujorku sa suprugom Dženifer Flavin i ćerkama Sistin i Skarlet. Realan izgled glumca i njegovo lice ovom prilikom ukrali su svu pažnju javnosti.

Glumac je bio najviše raspložen za fotografisanje među članovima svoje porodice, dok se njegova supruga Dženifer Flavin predstavila u zanimljivom modnom izdanju. Ćerkama je najmanje prijalo društvo fotografa, pa su se skrivale od paparaca.

Foto: profimedia

 

Slavni glumac Silvester Stalone šokira godinama unazad svetsku javnost svojim izgledom pa mu se često pripisuju epiteti da izgleda poput voštane lutke i da je njegovo lice krajnje neprirodno i deformisano.

Ovako danas Silvester Stalone izgleda uživo u 77. godini. 

Foto: profimedia

 


Daleko je lice Stalonea od onog prirodnog, ljubitelj plastičnih operacija bila je i njegova majka Džeki Stalone koja je jednom prilikom rekla da je zbog velikog broja zahvata i načina na koji su obavljeni ličila na vevericu.

Foto: profimedia

 


 

 



Snimak jezivog momenta šokirao je svet! Ušmrkala je pčelu dok je mirisala cvet, posledice su bile katastrofalne (VIDEO)

Zanimljivosti

Hana Stoking, slavna američka komičarka koju na Instagramu prati nešto više od 26 miliona ljudi, devojka koja se proslavila skečevima na društvenim mrežama Vajn i Jutjub, ponovo je uspela da privuče pažnju snimkom za koji verujemo da je ipak samo plod montaže.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE