Radio BalkanFox

Jelena Rozga kraljica popa rasprodala još jedan koncert

Jelena Rozga kraljica popa rasprodala još jedan koncert

Jelena Rozga, kraljica popa, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na muzičkoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“

Jelena Rozga kraljica popa rasprodala još jedan koncert u Skoplju

Arena „Boris Trajkovski“ u Skoplju u subotu veče bila je mala da primi armiju fanova koju je omiljena regionalna pop diva stekla tokom svoje bogate karijere, a emocije koje su osetile, potvrđuju da su Rozgini obožavaoci jedva čekali da dožive energiju i neverovatan vokal Jelene Rozge uživo: tokom više od dva sata arenom su se prolamali prepoznatljivi hitovi poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i mnogih drugih, koje je publika pevala uglas sa popularnom Splićankom.

Jelena Rozga kraljica popa

Rozga je izrazila svoje oduševljenje ovakvim reakcijama fanova, pa je, vidno uzbuđena i emotivna, podelila svoje utiske: „Hvala vam, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Vaša podrška je nešto posebno i uvek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!“

Skymusic se još jednom pobrinuo za najsavremeniju audio-vizuelnu produkciju, pa je za vrhunski doživljaj bilo potrebno instalirati više od 400 kvadratnih metara LED ekrana, preko 300 rasvetnih tela i više od 500 hiljada vati zvuka.

Jelena Rozga kraljica popa

Jelena će odmah nakon ovog koncerta vredno nastaviti da radi na pripremi novih nastupa, pa će nakon spektakularnih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, nastaviti svoju regionalnu turneju „Minut srca mog“. Sledeći nastupi zakazani su u Zadru 08. marta i u  Sarajevu, u hali Zetra, na jesen, 02. novembra.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE