Radio BalkanFox

Domovi poznatih srpskih dama

NAJLEPŠI STANOVI I KUĆE POZNATIH SRPKINJA: Evo u kakvom luksuzu uživaju najpopularnije dame sa naše scene! Sve su uredile po želji

Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kada se svetla reflektora ugase, žene sa javne scene uživaju u mirnom ambijentu svojih domova gde sa članovima porodice dele dragocene trenutke. One dosta truda ulažu u uređenje enterijera, a ovo su pet najlepših domova naših poznatih dama koji su zaista stvoreni za uživanje.

Jelena Gavrilović

Popularna srpska glumica Jelena Gavrilović već nekoliko godina živi u luksuznom domu sa svojim verenikom Dariom, u Beogradu na vodi.

Unutrašnjost stana već na prvi pogled liči na prizore koje viđamo u magazinima, a kako uživa u svom domu Jelena je u više navrata delila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Tako smo jednom prilikom mogli da vidimo kako se baškari u udobnom kauču, okružena zanimljivim detaljima poput zlatne lampe i interesantnih slika na zidu.

Ceo prostor glumica je oplemenila plavom foteljom koja svemu daje posebnu draž.

Trpezarija je u modernim zemljanim, sivim i zlatnim tonovima. Spavaća soba je prozračna, svetla, sva u prozorima i opuštajućim bež nijansama.

Jednom prilikom je podelila i fotografiju iz kreveta gde se vidi kako uživa u ispijanju kafe i čitanju knjige. Verujemo da u ovom delu svog kutka glumica uči tekstove za svoje glumačke poduhvate, kao i za muzičke nastupe na kojima je u poslednje vreme dosta angažovana.

Na terasi Jelena voli da pije kafu, relaksira se i vežba, na velikoj visini, uz pogled koji puca na reku.

Sjajan način za obnavljanje energije i oslobađanje od stresa.

Marija Kilibarda

Mnogima omiljena srpska voditeljka Marija Kilibarda živi sa partnerom Branislavom Vučelićem u ušuškanoj domu u prelepom delu Beograda.

Njen dom je opremljen mladalački, a zidove krasi mnoštvo slika.

Ceo stan je u svetlim tonovima, te su tepisi i nameštaj, kao i zidovi, uglavnom u belim nijansama.

U dnevnoj sobi nalazi se ogromna ugaona garnitura, kao i kutak za čitanje – velika fotelja tik uz prozor, a police i stočići sa brojnim knjigama nalaze se skoro u svakom ćošku. Marija je velika ljubiteljka cveća, što se može i videti na svakom koraku.

Voditeljka s vremena na vreme na Instagramu podeli trenutke iz svog doma, a pažnju fanova privukla je i kuhinja sa modernim, marokanskim pločicama.

Kako Marija redovno praktikuje jogu, zbog koje ima sjajnu figuru, na jednom od storija mogla se videti pastelna fotelja, ali i neobični metalni ukrasi na zidu.

Kao vatrena navijačica Partizana ne čudi što je na zid postavila crno-bele fotografije kao i motivacione poruke, a pored njih voditeljka poseduje i dosta uramljenih fotografija sebe i bližnjih.

Kilibarda u svom stanu, u slobodno vreme, obožava da ugosti bliske prijatelje, sa kojima uživa u gledanju fudbalskih i košarkaših utakmica svog omiljenog kluba. Ali i da vežba jogu.

Lidija Vukićević

Dom glumice Lidije Vukićević je na Bežanijskoj kosi, a svoj kutak uredila je po svojoj meri.

Na Instagramu je najviše objavljivala fotografije kraj kamina, gde čita knjige i greje se tokom zime.

Očigledno je da je glumica veliki obožavalac umetnosti, s obzirom na to da zidove njene dnevne sobe krasi mnoštvo umetničkih slika.

Boje koje dominiraju u njenom stanu su kapućino, krem i boja peska.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Lidija poseduje i klavir, a poznata je kao velika vernica, pa ima dosta ikona, ali i sliku pokojnog patrijarha Pavla.

Nataša Bekvalac

Pop pevačica Nataša Bekvalac sa svojim ćerkama Hanom i Katjom živi u luksuznom stanu na Dedinju, koji je radio arhitekta Filip Rašković.

On je svojevremeno ispričao za Zadovoljnu da se potpuno prepustio svojoj slobodi u dizajnu, te je Natašinu želju da prostor bude ženstven i nežan pretvorio u delo. Harmoničan dom ispunjen je neobičnim detaljima, a dominira skandinavski sveden i pročišćen dizajn.

– Birali smo materijale tako da što manje ‘opterete’ prostor, a inspiraciju za dizajn nalazim u prirodi i emociji koju proroda budi u nama. Upravo tu emociju smo preneli u zatvoren prostor i stvorili pravu oazu mira – objašnjava on.

U projektu preovlađuje nameštaj danskog brenda FermLiving, čija estetika Nataši jako prija, otkriva Rašković. Većina ostalih komada je dizajnirana i izrađena posebno za ovaj prostor.

Dnevna soba ima „ušukanu“ atmosferu, ali i eleganciju koju su doneli nežni geometrijski oblici rasvete i zidnih detalja.

– Iza sofe je postavljena zidna obloga od gipsa, minimalne dubine da se izvede dobijena forma, tako da ne zauzima previše prostora. Na slobodnom kraju je postavljeno i skriveno dekorativno osvetljenje koje u večernjim satima daje poseban ambijent stanu – pričao nam je tada Filip.

Seka Aleksić

Folk pevačica Seka Aleksić je svoje porodično gnezdo svila nadomak Beograda – u Staroj Pazovi. U raskošnoj vili od 450 kvadrata koju je sagradila pre nekoliko godina živi sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom.

Na placu površine 100 ari koji je ograđen visokim belim zidovima, pevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju porodicu.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika trpezarija i kupatilo.

Na spratu se nalaze dve sobe i pevačicin prostrani garderober, a kako su domaći mediji pisali, tu je i prostrano kupatilo od 40 kvadratnih metara.

Ceo prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primećuju bež, crna i braon boja.

Prema delićima u koje možemo da zavirimo putem društvenih mreža, Seka veoma voli drveni nameštaj, a na zidovima u trpezariji možemo da vidimo dosta ikona.

Ali to nije sve, pored kuće, pevačica uživa u pravoj idili te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:



00:36

Didi Džej i ove godine urasila dom skupim novogodišnjim ukrasima


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE