Radio BalkanFox

Ženstven stajling srpske glumice savršen za prelaznu sezonu

Poznata glumica Aleksandra Belošević ponela je proveren stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracija za razne prilike

Aleksandra Belošević igra u filmu 'Poslednji strelac'
Aleksandra Belošević igra u filmu „Poslednji strelac“foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je danas održana konferencija za medije povodom predstojeće premijere filma „Poslednji strelac“, u kom ćemo u glavnom ulozi gledati glumca Nenada Jezdića.


Tim povodom, ekipa koja stoji iza filma razgovarala je s predstavnicima medija, a među glumcima je bila Aleksandra Belošević, koja je za ovu priliku odabrala vrlo šik izdanje.


Ona je stigla u klasičnoj kombinaciji za prelazno vreme, s kojom nema greške u ovo doba godine, a u pitanju je vanvremenski spoj po ukusu svake devojke.

Glumica je, naime, ponela jednostavnu crnu rolku pripijenu uz telo, kratku suknju i čizme do kolena, a sve je upotpunila kožnom jaknom.





1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok je ostatak njenog modnog izdanja u tamnim bojama, Aleksandra je odabrala mini-suknju u bež nijansi, vrlo šik komad s decentnim kariranim dezenom. U pitanju je kratka i plisirana suknja, efektna i savršena za svaku sezonu, koja stvara upečatljiv kontrast i čini stajling interesantnijim.

 

Glumica Aleksandra Belošević igra u filmu 'Poslednji strelac'
Glumica Aleksandra Belošević igra u filmu „Poslednji strelac“foto: Antonio Ahel/ATAImages


Mini-suknja i čizme do kolena – uvek u modi


Kombinacija kratke suknje i visokih čizama spada u kombinacije koje nikada neće izaći iz mode, bez obzira na to nosite li visoke ili niske štikle i za kakav se model suknje opredelite.


Ovaj spoj posebno se nosi u prelazno doba godine, pred prolećnu sezonu i tokom jeseni, a uz dodatak kvalitetnih čarapa pravi look s kojim nema greške.

 

Tejlor Svift često kombinuje visoke čizme s kratkom suknjom
Tejlor Svift često kombinuje visoke čizme s kratkom suknjomfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dizajneri su ovaj miks predstavili u kolekcijama za 2024. godinu, a očekuje se da će dominirati teksas suknje, pre svega u spoju sa džemperima i šik sakoima, dok se nešto elegantnije plisirane uglavnom kombinuju s bluzama i tankim rolkama.

 

Glumica Vaja Dujović pre nekoliko meseci je ponela efektan spoj kratke suknje i ravnih čizama do kolena
Glumica Vaja Dujović pre nekoliko meseci je ponela efektan spoj kratke suknje i ravnih čizama do kolenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika je u trendu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE