Radio BalkanFox

„KAKO JE DOBRA U KREVETU!“ Evo na šta muškarci misle kada kažu ovu rečenicu, iznenadićete se


Ponekad se sa nekim možete slagati u svakoj oblasti, ali ako niste seksualno kompatibilni, veza može brzo da propadne.

Strast podiže i hrani ljubav, a nema muškarca koji ne voli da se pohvali time da je njihova draga prava “lavica” u spavaćoj sobi.

Evo šta muškarci misle kada kažu da je njihova partnerka dobra u krevetu.

1. Muškarac koji je imao više od jednog orgazma tokom odnosa koji je trajao nekoliko sati Ukoliko ste uspeli da ga zadržite uzbuđenim i nakon što je doživeo najveće zadovoljstvo, on će vas smatrati ženom koja je dobra u krevetu.

2. Zaspao je odmah posle seksa Ovde se ne radi o nedostatku pažnje, već jednostavno, žena je uspela da isprazni svu energiju iz njega.

3. Muškarac je zaboravio na činjenicu da je imao naporan dan pun stresa i obaveza Dobar seks je promenio njegova osećanja i umesto umora muškarac se sada oseća srećno i opušteno.

4. Njegovo lice ima osmeh koji ne želi da skine Muškarci posle dobrog seksa imaju osmeh koji satima ne mogu da skinu sa lica. Ovo je jasan znak da je žena u krevetu bila dobra.

5. Muškarci cene žene koje nikada ne odbijaju poziv na seks, čak i kada su umorne ili tužne Čak i kada je umorna ili tužna, prema mišljenju muškaraca, žena ne treba da odbija poziv za seks.

6. Vi nemate naviku da žurite sa predigrom. Predigra je veoma važna u seksualnom odnosu. Vi želite da muškarac uživa u svakom trenutku u vašim dodirima, ne žurite sa predigrom, a muškarci smatraju da ovo rade žene koje su dobre u krevetu, piše 021.rs.

7. Vi ste naučili nekoliko novih poza i želite da ih sa svojim partnerom isprobate Muškarci vole kada je žena spremna za eksperimentisanje u krevetu i kada sa nestrpljenjem želi da isproba nove poze sa svojim partnerom.

8. Vama nije neprijatno da koristite seksualna pomagala Vi ste spremne da ispunite sve njegove želje, kao što je i on spreman da ispuni vaše.

9. Nemate stida Muškarci vole kada se žene pored njih osećaju opušteno – čak i kada ne nose ništa na sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE