Radio BalkanFox

FILM DANA „Gde cveta limun žut“

Gde cveta limun žut

Promo RTS

 

 

16.35 RTS1

Gde cveta limun žut

Krajem 1915. godine, u drugoj godini Prvog svetskog rata, početog napadom moćne Austrougarske carevina na malu Kraljevinu Srbiju, srpski narod, njegova vojska i država našli su se pred najvećim iskušenjem u svojoj istoriji. Na Srbiju su krenule združene armije carevina Austrougarske, Nemačke i Bugarske. Uloge: Zoran Cvijanović, Milenko Zablaćanski…

Igrač

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Igrač

Džerard Batler tumači lik Kejbla, osuđivanog kriminalca i svetski poznatog supervojnika u ultimativnoj multi-plejer igrici „Slejers“. Ljudi-kontrolori upravljaju mislima i postupcima stvarnih zatvorenika koji se bore u hiperintenzivnom okruženju – gde je cilj sloboda, a kazna je smrt. Ali kada Kejbl iznenada odluči da želi da izađe iz igrice, njegova pobuna zapreti naopakim planovima tvorca igre Kena Kasla. Uloge: Džerard Batler, Majkl C. Hol, Ludakris.

Torta

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Torta

U središtu priče je Kler Benet, koja pokušava da se pomiri s posledicama saobraćajne nezgode u kojoj joj je poginuo sin, a nju ostavio poluinvalidom koju muči hroničan bol. Takođe, pokušava da se pomiri i sa samoubistvom Nine, žene iz njene grupe za podršku osobama s hroničnim bolom. Kako vreme prolazi, pod uticajem lekova Kler počinje da ima vizije Nine, s kojom vodi kratke razgovore sve dok dejstvo leka ne popusti. Uloge: Dženifer Aniston, Adrijana Baraza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE