Radio BalkanFox

Cure pokupile silne lajkove: Klinci, ovako su vaše bake izgledale 70-ih!


Svako vreme sobom nosi svoje trendove, modu, izazove… Na neka prošla se gleda s nostalgijom, pa i ono što nije baš valjalo nekako se čini kad čovek se uđe u neke godine da je bilo mnogo bolje, lepše, bezbrižnije. Neki bi rekli – žal za mladost.

A onda neko objavi fotografiju nastalu recimo pre četresetak i kusur godina. I napiše jednostavno: “Klinci, ovako su izgledale vaše bake 70-ih!”. I onda ta fotka mladih devojaka koje su sada bake na Fejsbuku dobije hiljade lajkova.

Brojni komentari su pratili ovu sliku, a u njima je posebno isticano da je više nego primetno da u to vreme nije bilo silikona, da je lepta bila čisto prirodna. Neprskana.

– Da baš takve, ništa veštačko i natrapano sa puno šminke – jedna je od ostavljenih poruka.

Pratile su je još mnoge tipa: “Prirodno i lepe u normalnim vremenima. Prelepa fotografija”, “Nema silikona, majka priroda”, “Takvu sliku imam sa svojim prijateljicama iz srednje škole – to je to”, “Dok danas ‘caruju’ plastične ambalaže, tetovaže i blamaže, ove kraljice su bile nebo iznad njih!”, “Bile ribe i po ko uspeo da upeca. Ja upecao 1977 i do danas sa njom. Vrda, mrda, ali nademo se, dugo je to”, “Preslatke i prirodno zgodne”, “Sadašnje bake, tada bile grom gromova”…

Ali bilo je, naravno, i inih koji se ne slažu sa takvim konstatacijama, pa su u sovjim komentarima, između ostalog, navodili “Isto kao danas, duga kosa, sve liče jedna na drugu!”.

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE