Radio BalkanFox

FILM DANA „Trka života“ – Alo.rs

Trka života

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Trka života

Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Džejmsa Hanta i Nikija Laude u režiji Rona Hauarda. Smešten u seksi i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja neverovatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog plejboja, Hanta, i austrijskog perfekcioniste Laude. Film nas, osim na staze, vodi i u privatne živote i zakulisna događanja trka, a s naglaskom na najuzbudljiviju sezonu u istoriji Formule 1. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ivice izdržljivosti, u trkama u kojima nema prečice do pobede, a jedna greška znači smrt. Uloge: Kris Hemsvort, Danijel Bril, Olivija Vajld, Aleksandra Marija Lara.

Napad na Belu kuću

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Napad na Belu kuću

Džon Kejl, policajac iz Kapitola upravo je saznao da nije primljen na posao iz snova u tajnoj službi, gde bi trebalo da štiti predsednika Džejmsa Sojera. Ne želeći da razočara svoju ćerku lošim vestima, odvodi je u obilazak Bele kuće, u trenutku kad je preuzima grupa teško naoružanih paravojnika. Dok nacija tone u haos, a vreme brzo prolazi, Kejl mora da spasi predsednika, svoju ćerku i državu. Uloge: Čejning Tejtum, Džejmi Foks.

Velika lepota

Foto: IMDB

 

 

23.00 RTV1

Velika lepota

Aristokratkinje, ambiciozni pojedinci, političari, kriminalci, novinari, glumci, dekadentni plemići, umetnici i intelektualci – autentični ili umišljeni – pletu tkivo neuhvatljivih odnosa unutar beznadežnog Vavilona smeštenog u antičke palate, skupocene vile i na najlepše trgove grada. Đep Gambardela ima šezdeset pet godina, ravnodušan i razočaran, alkoholom zamućenog pogleda, posmatra ovu paradu ispražnjenog, na propast osuđenog, moćnog, depresivnog čovečanstva. Moralno mrtvilo od koga se vrti u glavi. A u pozadini, leto u Rimu. Veličanstven i nezainteresovan grad, kao diva na umoru. Uloge: Toni Servilo, Karlo Verdone, Sabrina Ferili.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE