Radio BalkanFox

Komunikacija se svodi na plač

Beogradsko dramsko pozorište obeležava danas 77. rođendan tradicionalnom dodelom godišnjih nagrada, a među glumcima se pojavio i Miloš Biković.

Miloš Biković

Foto: Instagram

Miloš Biković

Tom prilikom je Biković pričao o sinu Vasiliju kog je dobio sa suprugom Ivanom Malić. Glumac je otkrio kako se snalazi u ulozi oca, a kako je istakao, u toj ulozi će se ostvarivati do kraja života.

Blic preporučuje

Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov – rekao je Biković za „Blic“.

Miloš Biković

Foto: Aleksandra Aleksov / Ringier

Miloš Biković

Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

VIDEO:Miloš Biković na proslavi rođendana BDP


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE