Radio BalkanFox

SRUŠIO MU SE SVET Muškarac se osam meseci dopisivao sa devojkom, kad su se konačno susreli OSTAO JE BEZ REČI


Mario, nastavnik fizičkog iz Londona, preživeo je težak razvod, srce mu je bilo slomljeno i mesecima se oporavljao od ljubavnog brodoloma. Osim toga, ostao je i bez krova nad glavom i nije mogao da viđa svoju decu.

– Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da viđam svoju decu. Morao sam da se promenim. I baš tada, kada sam okrenuo novi list, pojavila se Hana – ispričao je Mario za „Daily Mail“ i rekao da ju je upoznao preko aplikacije za upoznavanje.

Ispričao je da je za osam meseci dopisivanja pokušao i uživo da upozna Hanu, ali ona bi uvek u poslednji čas odustajala. Pošto je postao pomalo sumnjičav, kontaktirao je ekipu iz jednog popularnog britanskog šou programa koji upravo pronalazi „ovakve slučajve“ u nadi da će uspeti da je pronađu.

Ekipa emisije počela je istragu i na kraju su otkrili da je Hana zapravo Kortni, Mariova cimerka koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni je, da bi sakrila svoj pravi indentitet, Mariju slala fotografije nepoznate žena sa Novog Zelanda. I nju su čak kontaktirali, a ona nije imala pojma da neko koristi njene fotografije.

– On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidim kako bi bilo da budem njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega – ispričala je Kortni.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni. Rekao je i da nije imao pojma da joj se uopšte i sviđa, a ne da je zaljubljena u njega.

– Volim Kortni kao drugaricu, ona mi je kao član porodice, ali to je to. Ne bih išao dalje od toga i znam samo da se svako dan pitam „bože, zašto baš ona“ – rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario je oprostio Kortni i nastavili su da žive zajedno, ali samo kao cimeri.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE