Radio BalkanFox

GDE NESTADE STOMAK?! Trudnica u teretani uradila OVO i zaprepastila sve prisutne (VIDEO)


Ket Šulc je trudnica pred kojom su svi zanemeli. Ona redovno vežba u teretani i podiže tegove iako je u poodmakloj trudnoći. Međutim, ono što je uradila u jednom snimku iz teretane šokiralo je ljude na društvenim mrežama.

Gde je nestala beba?

Snimak počnje kako Ket mazi svoj trudnički stomak u teretani stojeći ispred ogleda. Kako piše u postu ona je u tom trenutku bila u 28 nedelji rudnoće. Ket mazi svoj poveći, zaobljeni trudnički stomak a onda u jednom trenutku šišti kao kad se običan balon probuši. Njen stomak u sekundi je potpuno nestao i prevorio se u malu, jedva vidljivu izbočinu.

Ljudi su šokirano gledali njen snimak i pitali šta se desilo sa bebom kako je nestala.

– Vau! Ja ovo ne mogu da uradim sa svojim stomakom iako nisam trudna.

– Ne razumem… šta se dogodilo? Gde je nestala beba?

– Deset puta sam gledao snimak i dalje ne razumem šta je uradila.

– Dragi Bože! Uplašio sam se za to dete.

– Ja sam tek u 16 nedelji trudnoće i ne mogu više da držim stomak, a kamoli da uradim ovako nešto.

– Jadna beba! Ko zna kako se ona oseća u stomaku dok joj ovo radiš.

– Da li možeš da povrediš bebu kad to radiš – bili su samo neki od komentara na njen post. Odgovarajući na brojna pitanja Ket je objasnila da je ovo potpuno bezopasno za njeno dete.

– Ovo je zapravo super za pripremu vašeg tela za porođaj. Ovako angažirate kompletan gornji deo tela tokom trudnoće – objasnila je ona.

Iako se čini da ona uvlači stomak u pitanju je zapravo vežba poznata pod imenom Blumova metoda. Prilikom izvođenja ove vežbe trudnica tokom izdisaja širi i skuplja trbušne mišiće. Bebe unutar maternice je praktično „gurnuta“ dublje u njen stomak dok udiše vazduh a pritisnuta ka spolja kad izdiše. Preporuka je da ovo nikako ne pokušavaju i ne rade trudnice koje nisu uvežbane i ne znaju kako se pravilno izvodi ova vežba.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE