Radio BalkanFox

Na njenu objavu na mrežama reagovao je i otac Predrag Popović! (FOTO)


Pevačica Aleksandra Radović (49) je na pragu šeste decenije, a mnogi se slažu kako ona iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na Instagramu ona je još jednom dokazala da je dama od stila. Ona ume da zasija na crvenom tepihu baš poput holivudskih zvezda, ali nije joj strano i da objavi fotografije iz svakodnevnog života, gde je maltene bez šminke.

Aleksandra je u susret sunčanim danima objavila nedavno selfi na kome je u dnevnoj šetnji, a primetno je da od kozmetičkih proizvoda ima tek nešto blaži puder ili toniranu kremu i malo bronzera. Dugu kosu bakarne boje pustila je da opušteno pada, dok je na sebi imala krem mantil i zlatnu ešarpu. 

Dobro došlo sunce, divan dan želim svima – kratko je napisala ona.

 

 

Njen Instagram nalog je u trenu planuo i usledilo je više od 3.000 sviđanja, kao i salva pohvala za prirodan izgled popularne pevačice anđeoskog glasa.

– Lepa si kao Sunce!

–  Najdivnije stvorenje na estradi.

– Umivena, očešljana, uredna, onako kako sve manje dama ume.

– Ostala si uvek ista!

– Ma svakim danom je sve lepša!

– Prirodna lepota je Bogom dana i nju treba negovati – prokomentarisao je i otac Predrag Popović, a upravo njegov komentar je dobio najviše sviđanja. 

 

 

Aleksandra nije oduvek imala savršenu liniju, ali dugi niz godina ima listu namirnica i plan vežbanja koji je njeno telo doveo do savršenstva.

Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Svakog jutra idem na trening i to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Vrlo često kada imam gostovanje u jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije, sa sve šminkom, odem na trening – objasnila je Aleksandra, a rezultati nisu izostali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE