Radio BalkanFox

Jovana Gajić pokazala duge noge

ŽENE SRPSKIH FUBALERA SU JAKE RIBE, A ONA PROSTO PUCA: Ima noge duže od Brene i TELO kao da ju je vajao MIKELANĐELO

Foto: Printscreen/Instagram/jovanagajic

Jasno je da su žene naših fudbalera izuzetno popularne na društvenim mrežama, kao i da se svaki njihov korak verno prati.

Njih na desetine hiljada pratilaca svakodnevno prati i naravno gleda provokativne fotografije koje ove dame objavljuju. Jedna od „glavnih“ na mrežama je i Bambijeva supruga Jovana.

Jovana Gajić, supruga Zorana Bambija Tošića važi za jednu od najatraktivnijih žena domaćih fudbalera, a nedavno je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu. Vidi se da ne izlazi iz teretane!

Ona ima i istančan stil koji kopiraju mnoge dame, a njena najnovija objava će vas zakucati. Da je u trendu spoj bele i krem boje pokazala je i Jovana.

Bela haljina, dugački bež kaput i salonke su njen izbor, a u prvom planu su njene duge noge za koje pratoci pišu da su duže od Breninih.

„Kakva mačketina“, „Au“, „Savršenstvo“, „Goriš“, „Duže noge od Brene imaš“, „Bombetino“ samo su neke od pohvala koje je dobila Jovana na mrežama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:


02:06

Jovana Tipsin stigla na koncert Miroslava Ilica

(Espreso / M.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE