Radio BalkanFox

Žena me je nagovorila na trojku

Prihvatio je izazov da supruga i on imaju intiman odnos sa jednim muškarcem. Nije objasnio zbog čega se upustio u takvo iskustvo, a ne samo da se nije odvijalo kako je očekivao već se i okončalo na šokantan način. Priču je objavio na društvenim mrežamai sasvim očekivano privukao dosta komentara.

Napisao je: „Moja bivša supruga nam je ugovorila seks u troje sa još jednim tipom. Nije bilo nimalo uzbudljivo. Potpuno su me ignorisali i krenuli u žestoku akciju„.

Prema njegovim rečima, njen cilj bio je sledeći: „Kasnije sam shvatio da je ona to sebi namestila, da ne mora da spava sa njim iza mojih leđa. Razveli smo se ubrzo nakon toga“.

par, trojka, prevara
foto: Shutterstock

Mogli bi se zaključiti i da je taj drugi muškarac učestvovao u nameštaljci ako se o tome zapravo radilo.

par, trojka, prevara
foto: Shutterstock

„Shvatili ste kasnije?! Nije vam to sinulo dok vas je vaša žena ignorisala tokom odnosa sa drugim muškarcem?“, „To je užasno, prekid je dovoljno težak i bez ovoga“, komentarišu na društvenim mrežama, prenosi Daily star.

Neki parovi upuštaju se u ovakva i slična iskustva, i svako iskustvo je priča za sebe. Važno je čuti i drugu odnosno treću stranu kako bi se upotpunili detalji, ali skoro i da ne postoje šanse da će se oglasiti.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:



00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE