Radio BalkanFox

Jelena Karleuša u američkom RIJALITIJU – Izazov je doveo do PRVOG MESTA: Oglasila se i otkrila KAKAV je njen stav

Foto: ATA images

Ovo je dokaz da je Karli svetska diva.

U Sjedinjenim Američkim Državama trenutno se prikazuje 16. sezona popularnog rijaliti programa „RuPaul’s Drag Race“ (Rupolova trka dreg kraljica), u kom se nekoliko dreg kraljica takmiči za glavnu nagradu i titulu najbolje. Naredna epizoda, koja će se prikati sledećeg petka, zasigurno će izazvati veliku pažnju u Srbiji.

Naime, takmičarka ruskog porekla, koja se predstavlja kao Plejn Džejn (Plane Jane), u jednom od zadataka u ovom takmičenju predstaviće se kao naša muzička zvezda Jelena Karleuša

Plejn Džejn

Plejn Džejn

Foto: WoW Presents Plus Printscreen

Igra „The Snatch Game“, gde takmičari imitiraju poznate ličnosti i trude se da zasmeju domaćina Rupola, mnogima je omiljeni izazov u ovom rijalitiju, a pobednik često osvaja i glavnu nagradu. 

Kako se šuška na društvenim mrežama, takmičarka koja je glumila Jelenu Karleušu osvojila je prvo mesto.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Foto: ATA images

 Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu.

Sada se Karleuša oglasila tako što je podelila objavu Plejn Džejn, što znači da je i nju zainteresovao članak koji govori o njenoj imitaciji. U njemu je napisana i kratka biografija pevačice, kao i to da podržava prava LGBTQIA zajednice. 

Jelena Karleuša i Plejn Džejn

Jelena Karleuša i Plejn Džejn

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Srbija Danas/K.L. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE