Radio BalkanFox

Kako izgleda mlađa sestra Lorin Sančez

OVAKO IZGLEDA MLAĐA SESTRA OZLOGLAŠENE "PLASTIČNE LJUBAVNICE": Evo u kakvom je odnosu verenica okorelog miliajrdera sa FAMILIJOM

Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Verenica milijardera Džefa Bezosa, Lorin Sančez (54), oduvek je privlačila pažnju medija i javnosti. No jeste li znali da „plastična ljubavnica“ ima mlađu sestru?

Ko je sestra Lorin Sančez?

Ona je Elena S. Bler i mlađa je 13 godina od Lorin. Po zanimanju je fotografkinja, a živi u Sijetlu sa suprugom Robom i decom, pišu strani mediji.

Na Instagramu ima više od 30 hiljada pratilaca s kojima ponekad deli trenutke iz privatnog života. Krajem prošle godine čestitala je rođendan starijoj sestri s kojom je jako bliska.

„Moja sestra i ja smo toliko bliske da je naš odnos drugima ponekad teško razumeti. Teško je to opisati. Kad smo zajedno odmah ulazimo u naš svet, a kad nismo zajedno telefoniramo najmanje dva puta dnevno, obično i više. Imamo odnos bez sukoba, što je retkost u životu, ali je istina. Bezuslovno se podržavamo i brinemo jedna o drugoj. Ona me vidi i razume kao niko drugi… Tako sam srećna što me voli. Lorin je glavna zvezda svake žurke, najvelikodušnija u svakoj prostoriji, najsaosećajnija osoba koju znam, ona je zaista najdinamičnija žena. Ona je druga majka moje dece i oni su zbog toga srećni. Lorin, srećan rođendan. Ti nisi samo moja sestra, ti si moja srodna duša i moj najbolji prijatelj. Volim te više nego što bilo koja reč to ikada može izraziti“, napisala je tad.

Lorin je njoj čestitala rođendan u julu 2022.

„Srećan 40. rođendan mojoj sestri, najboljoj prijateljici, drugoj majci moje dece i jednoj od najljubaznijih osoba koje poznajem. Toliko te volim Elena i neizmerno sam zahvalna što te imam. Najbolje tek dolazi…“, poručila je.

(Kurir.rs/Insider.hr/T.B.)

Bonus video:



00:07

Ovo je sestra Miljane Kulić, Tijana je kopija mame Marije


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE