Radio BalkanFox

Izgubite 3 kilograma za 24 sata: Sada je pravo vreme za mesečevu dijetu koja topi masnoće


Ako ste ikada želeli da brzo izgubite nekoliko kilograma, verovatno ste naišli na neku od popularnih dijeta. Razne dijete i metode mršavljenja dobijaju i gube popularnost, ali jedna dijeta nikada ne izlazi iz mode. To je lunarna dijeta koja se praktikuje tokom punog meseca.

Koristi moć Mesečeve gravitacije, koja zavisi od količine vode koju će telo zadržati. Ova dijeta je zapravo post koji se provodi 24 sata tokom kojih bi trebalo potpuno da se uzdržite od konzumiranja hrane, a za to vreme trebalo bi da izgubite do 3 kilograma. Tokom ove dijete ne treba unositi kalorije, ali možete piti vodu i nezaslađeni čaj. Povećan unos vode dovodi do detoksikacije i čišćenja organizma, a treba piti najmanje 2 litra vode.

Kafa je dozvoljena, takođe nezaslađena i bez dodataka kao što je mleko, ali ako vam je pored mršavljenja cilj i detoksikacija organizma, pokušajte da se uzdržite od kafe ta 24 sata. Alkohol je strogo zabranjen. Post počinje pre ili tačno u vreme mladog meseca jer se tada menja i lunarno polje na zemlji. Najbolji dan za mesečevu dijetu je dan punog meseca ili ustap, i tada se može očekivati najveći gubitak težine, ali svaka promena meseca će doneti rezultate, piše Stori.

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE