Radio BalkanFox

NESVAKIDAŠNJA PRIČA JEDNE MILIONERKE Odrekla se bogatstva, pa otišla da živi u osam kvadrata (VIDEO)


Kejtlin Pajl (36) žena sa neto vrednošću od 3.9 miliona funti, donela je hrabru odluku da se preseli iz svoje gotovo 370 kvadratnih metara velike kuće u kamper od svega 7.8 kvadratnih metara.

Ova sertifikovana fitnes instruktorka, čija se priča o životu u kamperu sada prati na TikTok-u gde ima preko 52 hiljade pratilaca, otkriva da se oseća „slobodnije nego ikad“, iako ne živi život milionera.

Nakon razvoda, Kejtlin je odlučila da napusti svoju veliku kuću i krene u potragu za nečim drugačijim. Odlučila je da ispriča svoju priču kako bi inspirisala druge da budu „radoznali“ i da saznaju zašto je odlučila da se drastično smanji, iako to nije morala. Njen dnevni budžet je 30 dolara.

Kejtlin je otvoreno govorila o svojim mentalnim izazovima, ističući da je radila naporno i da je zbog toga „izgorela“. Njeno iskustvo je bilo toliko intenzivno da je bila smeštena u četiri različite mentalne bolnice u periodu od dve godine. Usled svega što je prošla, shvatila je da je mentalno zdravlje znak da nešto nije u ravnoteži.

– Mentalna bolest je znak da nešto nije u skladu. Vaš mozak i vaše telo nisu izbalansirani jer ne živite onako kako vam je suđeno – rekla je milionerka.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE