Radio BalkanFox

Zašto princ Vilijam nije otišao na komemoraciju kuma?

Sve je iznenadila odluka princa Vilijama da ne prisustvuje komemoraciji u čast njegovog kuma, a ovo je razlog 

foto: EPA / Tolga Akmen
foto: EPA / Tolga Akmen

Kejt Midlton je nakon kraćeg oporavka od operacije koju je imala počela polako da se oporavlja i vraća svojim kraljevskim dužnostima. 

 

Jedna odluka princa Vilijama je sve iznenadila. Taman kada je Kejt ponovo stupila na scenu, doduše iz svog doma, princ Vilijam je u poslednjem trenutku doneo odluku da se povuče sa jednog veoma važnog događaja.

 

U utorak, Vilijam je bio primoran da odustane od komemoracije u čast njegovog kuma, kralja Konstantina od Grčke, zbog ličnih obaveza. 

 

Kensingtonska palata nije navela da li je Vilijamovo odsustvo bilo posledica Kejtinog oporavka, a izvor iz palate kaže da se ona oseća dobro. 

 

Vilijam, 41, trebalo je da u utorak stigne u kapelu Svetog Đorđa u zamku Vindzor na odavanje počasti svom pokojnom kumu. Ipak, u poslednjem trenutku, Vilijam je obavestio grčku kraljevsku porodicu da neće moći da dođe.

 

PRINC VILIJAM NIJE OTIŠAO NA KOMEMORACIJU SVOG KUMA
PRINC VILIJAM NIJE OTIŠAO NA KOMEMORACIJU SVOG KUMA foto: Toby Melville / PA Images / Profimedia

 

Očekivalo se da će princ održati govor na ovom događaju. Ono što se nagađa jeste to da razlog ne odlaska princa Vilijama u Grčku nema veze sa stanjem njegovog oca, kralja Čarlsa.


Još uvek nija najjasnije zbog čega je Vilijam u poslednjem trenutku odustao od ovog važnog događaja, ali je sigurno da su sve oči javnosti uperene u njega i da će za nekoliko dana biti jasno zbog čega je to uradio.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haljina Kejt Midlton očarala sve na Vimbldonu, ali nije jedina 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE