Radio BalkanFox

Suzana Perić drugu godinu zaredom na Nedelji mode u Parizu! Reviju otvara svetski poznati influenser i model Elton Ilijarni (FOTO)

Suzana Perić uskoro predstavlja svoju kolekciju „Posh Intelligence“ na Nedelji mode u Parizu, u čuvenoj galeriji Burbon 2. marta.

S obzirom na to da je njena kolekcija “Nar” prošle godine na jednoj od najprestižnijih svetskih modnih manifestacija ostvarila izuzetan uspeh, srpska kreatorka Suzana Perić je rešila da se i ove godine pojavi u Parizu.

 

 

Brojne značajne ličnosti, iz Francuske, i iz Srbije najavile su svoj dolazak na reviju koju će otvoriti svetski poznati influenser i model iz Njujorka Elton Ilijarni. Njega na društvenoj mreži Instagram prati više od 12 miliona ljudi i izuzetno je uticajan.

Za svoju novu kolekciju Suzana Perić je navela da ju je radila više meseci. Dizajnerka je osmislila kolekciju koja je u crnim i belim tonovima i predstavlja romantične, ženstvene modele.

Foto: profimedia/drustvene mreze/Aleksandar Jovanovic

 


 

Kolekcija će predstaviti haljine ženstvenog kroja i zanimljiva ženska odela.

Zanimljivo je da će revija u Parizu biti sedma Suzanina revija u samo godinu dana.  

Presrećna sam i počastvovana što ću se još jednom sresti sa pariskom publikom. To je velika odgovornost i kreativni izazov za dizajnera jer Pariz jeste jedna od svetskih prestonica mode. Tako zahtevna publika vas podstiče da prevaziđete sebe – poručuje uspesna dizajnerka pred odlazak u Francusku na Paris Fashion Week.



Ovako izgleda mačja astma! Deluje kao da pokušavaju da izbace dlake, ali je u pitanju mnogo ozbiljnija stvar (VIDEO)

Ljubimci

Ukoliko primetite da pored što kašlje, mačka se savija, izdužuje vrat i pomera glavu u jednu pa u drugu stranu, to može biti znak da ima astmu.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE