Radio BalkanFox

Hrvatski Rammstein fan club je sredio Baby Lasagni ulaznicu za koncert: ‘Marko je jako sretan’

Bio sam na Rammsteinu jedno 17 puta, rekao je Marko Purišić (28) aka Baby Lasagna pred samo finale Dore za Dalmatinski portal. Veliki obožavatelj Rammsteina je tijekom tog intervjua izjavio da je pokušao kupiti ulaznicu za Rammsteinov koncert u Klagenfurtu, no nije uspio jer su se sve odmah rasprodale. To je čuo i hrvatski fan club Rammsteina te se bacio na posao.

Darovali su mu, između ostalog, ulaznicu za Rammsteinov koncert u Klagenfurtu u prvom redu pred pozornicom i autograme članova benda.

Foto: Renato Branđolica

Lasagna je sretan zbog ulaznice

– Poslali smo mu ulaznicu i kratko se čuli s njim. Jako je sretan. Nismo predugo pričali glede samoga koncerta jer je to tek sredinom srpnja, prije čega predstoji nastup na Eurosongu, pripreme za isti i mnoštvo obaveza koje sigurno ima – rekli su nam iz fan cluba.

Marko Prpić/Pixsell

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Hrvatski Rammstein fan club je i ranije znao koliki je Marko obožavatelj Rammsteina pa su mu tako pružili podršku na Dori, a sad i za Euroviziju.

– Marko, od hrvatskog Rammsteinova fan cluba uvijek ćeš imati apsolutnu i bezrezervnu podršku. Svim srcem smo uz tebe. Nastavi biti baš takav kakav jesi i donesi nam svima u Hrvatskoj tu pobjedu iz Švedske – poručili su mu.

Rammstein concert Düsseldorf

Foto: Malte Krudewig/DPA

Iako ga mnogi uspoređuju sa zvukom velikog njemačkog Rammsteina, Baby Lasagna, ali i sami fanovi Rammsteina, odbacuju bilo kakve tvrdnje o kopiranju.

Foto: PROMO

– Kao jedni od najvećih Rammstein fanatika u svijetu i kao vrsni poznavatelji njihove glazbe i izričaja, bi odbacili bilo kakve teze da je Marko kopirao/plagirao bilo koju Rammsteinovu pjesmu. O tome nema niti govora. O plagiranju Rammsteina smatramo da nema niti govora i zbilja vrijedi Markova izjava da bi Rammsteinove internacionalne, kao i naša zajednica, prvi negativno reagirali da itko plagira Rammstein – rekli su iz fan cluba.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE