Radio BalkanFox

Ovako izgleda ćerka Hanke Paldum: Lepotu nasledila od majke

Hanka Paldum dugi niz godina je na estradi, ali njena porodica se nikada nije eksponirala u javnosti.

Hanka Paldum

Foto: screenshot

Hanka Paldum

Ipak, njen sin, Mirzad, nekoliko puta bio u žiži interesovanja zbog raznoraznih krivičnih dela koje je pravio, čak i više puta hapšen, njena ćerka Minela ostala je van svega, potpuno nepoznata.

Hanka je decu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je veoma velikih problema na oba porođaja.

– Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom – rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vreme sa majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu, te se jednom pojavila u njenom spotu kao manekenka, a mnogi komentarišu da je lepotu nasledila od majke.

Inače, Halkinog sina, Mirzada Brkića, sudski policajci pre nekoliko godina doveli vezanog u lancima na ročište. Tokom sprovođenja na ročište Brkić je jedva hodao sputan lancima, te je rukama prekrivao lice.

Ovaj postupak je začudio sve prisutne, ali, kako saznaje „Dnevni avaz“, sudski policajci ovaj put nisu želeli da rizikuju jer im je u jednom prilikom Hankin sin priredio pravi cirkus, nakon čega je usledila filmska potera ulicama Sarajeva. On je sudskim policajcima koji su ga prevozili s graničnog prelaza, gde je uhapšen, pobegao iz službenog vozila prilikom dolaska u sarajevski sud.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE