Radio BalkanFox

Keba otkrio nove promene u Zvezdama Granda

Zvezde Granda

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veliki odjek u javnosti je izazvala vest da će Dragan Kojić Keba menjati Anu Bekutu na određeni vremenski period u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Pevač se dobro snašao u novoj ulozi, međutim, kako je sada otkrio ovo će biti najverovatnije poslednja epizoda koju snima.

Šta znam, mislim da sam se snašao, neka drugi kažu. Biću još u ovoj emisiji – rekao je pevač, a potom je odgovorio na pitanje novinara da li je doneo tortu da časti kolege:

– Ako želite da izgledate dobro, morate da budete gladni. Dobra dijeta za dobru liniju – rekao je Keba, prenosi Kurir.

Podsetimo, posle duže pauze nastavljeno je snimanje muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a na iznenađanje publike Ana Bekuta je privremeno dobila zamenu zbog obaveza koje ima.

Na snimanje u studio je među prvima stigao Keba, koji je trenutno zauzeo Bekutinu stolicu, te se našalio sa prisutnim pripadnicima medija.

– A, šta vam kažem, lepi ste i divni ste! Lepo je vreme, sunce – rekao je Keba sa osmehom.

Bekuta je u par navrata kritikovala određene stajlinge takmičarki, te je Keba otkrio da li je saglasan sa koleginicom.

– Ne znam, u ovoj emisiji koja je emitovana sam rekao da nemam nameru da komentarišem stajling. Rekao sam svim takmičarima, bilo da je muško ili žensko, da su najvažniji srce i glas, a na trećem mestu je mozak – poručio je Kojić, a potom takmičarima dao savet.

Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam – istakao je pevač.

Keba važi za jednog od najstilizovanijih pevača na estradi, pripadnici sedme sile našalili su se da će zaseniti Milija i Bosanca.

Njih niko ne može da zaseni, oni su šampioni! – sa osmehom je rekao Keba za Grand.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE