Radio BalkanFox

Šetala bez gaćica na ulici, a sada joj preti zatvor? Žena Kanje Vesta mogla bi da odgovara jer je pokazala međunožje u javnosti (FOTO)

Bjanka Censori (29), žena Kanje Vesta, mogla bi da bude osuđena na kaznu zatvora ili na veliku novčanu kaznu zbog svog egzibicionizma – pojavljivanja na ulicama Pariza bez gaćica.

Bjanka Censori se ove nedelje pojavila u Parizu sa suprugom Kanje Vestom u prilično šokantnoj odevnoj kombinaciji.

Bjanki nije strano da izlaže svoje telo u javnosti, ali njen poslednji izlazak mogao bi da izazove probleme francuskim zvaničnicima ako se utvrdi da je kršila njihove zakone o pristojnosti.

Ona bi mogla da se suoči sa zatvorom ili novčanom kaznom od 15.000 evra.

Bjanka je, naime, na ulici nosila prozirne hulahopke, ali ne i gačice, tako da su se potpuno videli intimni delovi tela. 

 

 

Ona nije pokušala da sakrije svoje genitalije ili golu zadnjicu u odeći dok su gomile šokiranih posmatrača požurile da je slikaju.

Više detalja o njenom šokantnom pojavljivanju u Parizu pročitajte OVDE.

 



Imala sve simptome menopauze, a onda je otkrila najtežu bolest! Prvo su je boleli kukovi, nije ni slutila da je na korak od smrti

Zdravlje

Kerol Kernagan (63) iz Velike Britanije je mislila da ima simptome menopauze, a ispostavilo se da boluje od raka materice.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE