Radio BalkanFox

Film „Jorgovani“ eksplodirao širom zemlje

Zbog ogromnog interesovanja mnogobrojne publike, tokom današnjeg dana su otvorene i dodatne premijerne projekcije filma „Jorgovani“ u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i ostalim gradovima Srbije.

Autorska i glumačka ekipa filma „Jorgovani“ sinoć je na svečanoj premijeri u Beogradu nagrađena desetominutnim aplauzom i ovacijama. Publika je na prvom mestu bila oduševljena filmskim parom – Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić – koji se vratio na veliko platno posle više od 15 godina. 

Foto: K1info

 

Gromoglasnim aplauzom, publika je pozdravila i glumačke bravure Gordana Kičića, Mime Karadžića, Nebojše Dugalića, ali i mlađih glumaca poput Jane Bjelice, Isidore Janković, Jovana Jovanovića i Pavla Čemerikića.

Film „Jorgovani“, reditelja Siniše Cvetića,  donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić), koji oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Foto: K1info

 

Film „Jorgovani“, u produkciji Zorana Jankovića iz Koštnjak filma, nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje i regiona, a distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja poverena je Art Visti.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE