Radio BalkanFox

Sutra je premijera neobjavljene pjesme Olivera Dragojevića

Velikan hrvatske glazbe, Oliver Dragojević, napustio nas je u srpnju 2018., a nakon gotovo šest godina od njegove smrti stiže nikad objavljeni album s ukupno 12 novih pjesama. Jedna od njih, naziva ‘Ne mogu ti reći‘, bit će dostupna za slušanje već ovoga petka na svim digitalnim platformama, a premijerno je možete čuti već sutra, u četvrtak ujutro na radijima bravo! i Dalmacija.

– Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na You tube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima @bravo.feeling i @radiodalmacija. ‘Ne mogu ti reći’ – 1.3.2024. na svim servisima i svim radio postajama – najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, dok je za aranžman bio zadužen Eduard Botrić. U petak će premijerno biti prikazan i spot koji je djelo Matka Petrića.

– Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama – poručuje tim koji vodi Oliverov profil.

U petak će u osječkoj dvorani Gradski vrt biti održan i koncert ‘Tragom Olivera’. Tu su svakako pjevačka diva Zorica KondžaJure BrkljačaDupiniTedi SpalatoCambiPetar DragojevićDino Petrić i mnogi drugi. Od balada do ritmičnih pjesama, spomenuti glazbenici, svojim izvedbama oživjeti će nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova.

Split: 07.12.1947. ro?en poznati hrvatski glazbenik Oliver Dragojevi?

Foto: Ivo Cagalj/Vecernji list




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE