Radio BalkanFox

Ko je navodni 16 godina mlađi dečko Naomi Kembel?

Prijatelji slavne manekenke ističu da ona uživa u društvu poznatog multimilionera i da između njih „postoji iskra“

Naomi Kembel u poslednje vreme je često u istom društvu...
Naomi Kembel u poslednje vreme je često u istom društvu…foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naomi Kembel (53) proteklih godina je daleko misterioznija po pitanju svog privatnog života nego što je ranije bio slučaj.


Ona je u tajnosti dobila dvoje dece – ćerku i sina, a nije otkrivala ni svoje partnere u poslednje vreme. Međutim, sada je navodno u novoj vezi i sa svojim dečkom se pojavljuje u javnosti.


Manekenka je više puta viđena filmskim producentom Mohamedom al Turkijem (37), poznatim saudijskim multimilionerom.

Poslednji put su oni na istom mestu bili na dodeli BAFTA nagrada u Londonu, ranije ovog meseca, a pozirali su zajedno na crvenom tepihu i potom proveli zajedno ostatak večeri, piše The Sun.

 

Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonu
Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Naomi i Al Turki su navodno prijatelji već godinama, a Mohamed je još 2021. na Instagramu podelio fotografiju sa supermodelom.

 

Potom su se zajedno pojavili u više prilika: na Nedelji mode u Parizu 2022. i 2023, na brojnim ekskluzivnim žurkama, na Kanskom festivalu prošle godine… a producent je sve vreme sedeo pored Naomi na njenoj prošlogodišnjoj proslavi rođendana u Francuskoj.


Naomi je veoma izbirljiva po piutanju toga s kim će provesti vreme, a s Mohamedom se zbližila – rekao je neimenovani izvor za The Sun.

 

Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonu
Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Spojila ih je ljubav prema modi i umetnosti, a imaju i mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila s njim u Dubaiju i deluje srećnije nego ikad – dodao je on.

 

Provode mnogo vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je u ovom trenutku to samo prijateljstvo.

 


Naomi Kembel je ranije bila u vezama s reperima Skeptom i Didijem, bivšim članom grupe One Direction Lijamom Pejnom, navodno i s glumcem Robertom de Nirom, zatim sa Džerardom Batlerom, Terensom Hauardom, s bokserom Majkom Tajsonom, kao i s ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski telohranitelj sprečio Naomi da prebije ženu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE