Radio BalkanFox

PR Kejt Midlton konačno objasnio zašto se princeza ne oglašava

Nakon što je operisana sredinom januara i nije se pojavljivala u javnosti, kruži mnogo teorija zavere o supruzi princa Vilijama, a njen predstavnik za medije konačno je objasnio zašto od nje nema ni reči

Objavljene najnovije vesti o stanju Kejt Midlton
Objavljene najnovije vesti o stanju Kejt Midltonfoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok traje oporavak Kejt Midlton (42), princeze od Velsa, od operacije koju je imala sredinom januara, korisnici društvenih mreža ne prestaju da spekulišu o njenom stanju.


Kensingtonska palata saopštila je u januaru da je Kejt Midlton operisana, da će izaći iz bolnice za 10-14 dana i da se obavezama vraća od Uskrsa.

 

Ipak, ona nije viđena kad je izlazila iz bolnice, nije saopšteno kakve zdravstvene probleme ima i nije se oglašavala ni preko PR službe, ni putem društvenih mreža.


To je podstaklo ono što često prati kraljevsku porodicu – teorije zavere.

Pisalo se da je zaključana u kuli kao princeza u bajci, jedna španska novinarka tvrdi da je Kejt u komi, šuška se da se Velsovi razvode… Odmah nakon što su X (nekadašnji Tviter) preplavile spekulacije i šale o tome šta se dešava s Kejt Midlton, oglasio se njen PR, koji je za Page Six istakao da je već rečeno kako će princeza od Velsa postupati u narednom periodu.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinaimku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je. – Tako će se i nastaviti.


Ipak, on je odgovorio i kako se princeza od Velsa sada oseća, kratko rekavši da „napreduje“.


Kejtin suprug princ Vilijam danas je posetio jednu sinagogu u Londonu, gde je istakao da njegova supruga i on brinu zbog antisemitizma.

 

Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.  bez supruge
Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024. bez suprugefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U našem društvu nema mesta za antisemitizam… I Ketrin i ja smo ekstremno zabrinuti zbog porasta asntisemitizma – rekao je princ Vilijam tokom posete, koja je najpre bila zakazana za Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta, ali je odložena zbog operacije Kejt Midlton.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

„Princ Vilijam drugačije shvata vladavinu“

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE