Radio BalkanFox

Šminka koja skida godine! Male cake koje treba da zna svaka žena posle 40.

Izborom kozmetike i načinom korišćenja i posle četrdesete može da izgledate mladoliko i sveže.

Šminka može da nam bude najbolji saveznik ili najveći neprijatelj, sve u zavisnosti od toga kako je koristimo. Zato profesionalni šminkeri otkrivaju male cake koje svakoj ženi mogu da pomognu da za svega 10 minuta izgleda znatno mlađe. Ako i vi spadate u ovu grupu – dama u najboljim godinama, sledite sledeća pravila.

Senke

Zaboravite na jarke nijanse poput plave, zelene ili bordo. Nijanse bež, svetloroze ili boje slonove kosti „otvoriće“ oči i sakriti sve tragove starenja. Takođe, masne senke su apsolutno zabranjene jer često prave nabore u slojevima, pa to ne izgleda lepo na kapcima. Umesto njih birajte one svilenkaste teksture.

Foto: Freepik.com


Masne senke su apsolutno zabranjene jer često prave nabore u slojevima

Puder

Žene u zrelim godinama strogo moraju izbegavati teške pudere, jer će oni učiniti da lice izgleda beživotno i umorno. Puderi guste teksture se uvlače u sitne bore, pa umesto da sakriju tragove starenja, desi se potpuno suprotno. Najbolji izbor za zrelu kožu su puderi sa svetlucavim česticama, srednje pokrivne moći.

Karmin

Idealan izbor su karmini u prirodnim tonovima, koji će istaći usne na pravi način, a ujedno dati licu svežinu. Izbegavajte jake ruževe i sjajeve.

Foto: Shutterstock

Uvek birajte rumenilo u roze nijansama


Rumenilo

Uvek birajte one u roze nijansama. Jedino tako ćete izgledati sveže i mladoliko.

Hajlajter

Ovaj proizvod je najbolji saveznik u prikrivanju godina. Svetlucavim nijansama i kada se nanese na određena mesta, daje svežinu licu, a dovoljno je da pređete četkom iznad jagodica i da ga vrhom prsta utrljate u ugao oka tik do korena nosa.

 



Transformišite vašu kožu! Prirodna krema od 4 sastojka za blistav ten

Moda i lepota

Napravite sami prirodnu kremu kod kuće od samo četiri sastojka i učinite da vaša koža ponovo sija.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE