Radio BalkanFox

Golupčići! Naomi uspela da se skrasi pored 16 godina mlađeg milijardera (FOTO)

Jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih navodno je u emotivnoj vezi sa filmskim producentom Mohamedom el Turkijem.

Naomi Kembel (53) i Mohamed el Turki (37) više puta su viđeni zajedno u javnosti, a na svetskim događajima se uvek drže za ruke. Njihovo pojavljivanje na dodeli nagrada Bafta u Londonu pokrenulo je spekulacije da su u vezi.

 

 

Slavna 53-godišnjakinja i 16 godina mlađi milijarder iz Saudijske Arabije ponosno su pozirali pred objektivima foto-aparata i celo veče su bili zajedno, navodi Dejli mejl.

Ono što je poznato široj javnosti jeste da su Kembelova i Turki već godinama dobri prijatelji, a u poslednje vreme ih često gledamo zajedno na velikim događajima.

 

 

Podsetimo, u decembru 2021. godine pojavili su se na crvenom tepihu festavala u Džedi, držeći se za ruke. Od tada su bili redovni posetioci mnogih događaja, pa i Filmskog festivala u Kanu prošle godine, Nedelje mode u Parizu 2022. i 2023. godine. Takođe su prisustvovali ekskluzivnim zabavama, ali i nedavnom rođendanu bivšeg urednika britanskog „Voga“ Edvarda Eninfula.

 

 

 



Ovaj glumac je kopija Džordža Klunija! Zgodni Argentinac radio kao perač sudova, pa dobio ponudu koja se ne odbija (FOTO)

Zanimljivosti

Nije bilo lako, nisam znao engleski jezik, nisam imao novca i nisam imao prijatelje, izjavio je Gulermo Zapata.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE