Radio BalkanFox

Srpkinje otkrile za kakvog muškarca bi se udale

Objava postavlja pitanja o razlozima sve većeg broja ljudi koji se još nisu venčali, istražujući da li su standardi porasli, da li je došlo do promene u društvu ili možda postoji neki problem.

  Ženama je postavljeno intrigantno pitanje: „Kako vama izgleda savršen muškarac za brak?“

Odgovori su bili različiti, a neki su naglašavali emocionalno razumevanje, mentalnu, fizičku i duhovnu kompatibilnost.

„Doskoro sam mislila da je to osoba koja će me razumeti kao niko do sad, sa kojom ću se poklopiti mentalno, fizički i duhovno. Da ćemo imati slična interesovanja i da ćemo dopunjavati jedno drugo, da ćemo učiti jedno od drugog. Naravno, na sve to da će me fizički privlačiti do kraja života, a o manirima i poslu da ne pričam. A onda skontam da sve to ipak nije bitno dok druga strana ima volju i želju da bude s vama i stvara porodicu s vama. Ko to nema, može da bude savršen dokle hoće, on će posustati posle par prepreka. Znači, uslov je da želi da uspe sa vama. Onda će učiniti sve da trajete i da se slažete“.

venčanje

Foto: Shutterstock

 

„Verujem da se svodi sve na obostranu kompatibilnost. Na to kako kliknete za banalne stvari i koliko se odlučujete da poštujete jedno drugo iznova i iznova“.

„Shvatila sam da poklapanje u temperamentu i interesovanjima ne mora nužno da dovede do dobrog spoja, tako da ću, kao žensko, samo reći: za mene je idealan onaj koji nije emotivno zakržljao (ko ima kapacitet za ljubav – a mnogi muškarci to prosto nemaju). Od emotivne otvorenosti i spremnosti da se voli proističe sve drugo, jer će takav muškarac biti u stanju i da se brine o tebi (ne mislim na materijalno, na 1. mestu, već ovako generalno), tj. biće ga briga za tebe i cimaće se oko toga da vam veza uspe“.

„Mnogo muškaraca jednostavno neće da se cima, ali pod tim ne mislim ništa sponzoraški, kao, da me izvodi na večere i da mi kupuje stvari. Mislim na ono kad se dela poklapaju sa rečima, ono da je dostupan, da je, opet se ponavljam, emotivno otvoren, spreman za izazove koje život nosi, itd itd“.

Takođe su istaknute osobine poput sličnih interesovanja, međusobnog učenja i stalne fizičke privlačnosti. Međutim, pojavila se zajednička tema – važnost volje i želje partnera da zajedno grade porodicu.

Žene su izrazile da je kompatibilnost ključna, kako u temperamentu tako iu interesovanjima. 

SRPKINJE OTKRILE MUŠKARCA SVOJIH SNOVA Evo koji je najbitniji uslov !

Foto: Shutterstock

 

Štaviše, diskusija se dotakla ideje da dela treba da budu u skladu sa rečima, naglašavajući dostupnost, emocionalnu otvorenost i spremnost za životne izazove.

Neke žene su naglasile da se ne radi o materijalnim gestovima već o spremnosti partnera da ulaže u vezu, piše mondo.rs.

Idealan muškarac je opisan kao neko ko ne očekuje žensku verziju sebe, niti repliku svoje majke. Isticana je jednakost u inteligenciji, uspehu, iskustvu i lepoti. Emocionalna stabilnost i osećaj odgovornosti smatrani su najvažnijim.

U zaključku, konsenzus je bio da je savršen muškarac za brak onaj koji deli sličan pogled na porodični život, poseduje emocionalnu stabilnost i pokazuje istinsku želju da izgradi zajednički život.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE