Radio BalkanFox

Najljepšu ženu svijeta prikopčali na aparate: Život joj je uništen i mnogi su u šoku

Glavobolja, grčevi u mišićima, osjetljivost na buku i svjetlo, bolovi u zglobovima i nesanica samo su neki od problema s kojima se svakog dana bori

Manekenka Bella Hadid (27) proglašena je najljepšom ženom na svijetu i to prema znanstvenom istraživanju. Uklapala se gotovo 95 posto u omjere zlatnog reza ljepote. Riječ je o matematičkoj jednadžbi koju su osmislili antički Grci kako bi vrednovali vanjsku ljepotu. Gledale su se Belline oči, obrve, nos, usne, brada, čeljust te oblik lica i shvatili da je Bella najbliža grčkome idealu ljepote.

Nakon što se doznalo da je dobila tu nagradu, uslijedile su kritike. Mnogi su smatrali da titula najljepše nije opravdana jer je bila na brojnim estetskim zahvatima. Ona se nije time opterećivala, već je nosila revije renomiranih dizajnera i zarađivala milijune.

 

 

Nekoliko godina kasnije situacija se promijenila. Bella je otkrila javnosti da boluje od lajmske bolesti. Bila je spojena na aparate koji su joj pomagali olakšati teško stanje. Izgledala je iscrpljeno i bila je vrlo mršava. Inače, lajmsku bolest prenose krpelji.

Izaziva je bakterija Borrelia burgdorferi, a bolest zahvaća više sustava, najčešće kožu, zglobove, srce i živčani sustav. Glavobolja, grčevi u mišićima, osjetljivost na buku i svjetlo, bolovi u zglobovima i nesanica samo su neki od problema s kojima se svakog dana bore oboljeli od te bolesti.

(DEPO PORTAL/mm)


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE