Radio BalkanFox

Ako imate ovakvo cveće – umotajte ga u najlon i bacite! Veruje se da donosi nesreću i nemaštinu porodici!

U domovima širom sveta, biljke nisu samo ukras ili komad nameštaja već često nose dublje značenje. One simbolizuju život, rast i napredak. Ali evo šta se dešava kada se ta simbolika prenese na suvo i uvenulo cveće.

Je li važnije da neko izgovori da nas voli ili da to zaista pokaže svakoga dana? Želimo li osigurati svoju besmrtnost tako da ostavljamo tragove svoje prisutnosti?

Nije tako retko da sačuvamo cveće koje smo nekada dobili na poklon od naše drage osobe. To je bio čin neke njihove ljubavi te rado čuvamo, njihovu „prisutnost“ kroz biljke. 

Ipak, pitanje je da li je to u redu?

Filozofija feng šuija proučava principe koji bi trebali doneti blagostanje i zaštititi nas od negativne energije.

Foto: freepik

 

Mnogi predmeti u našem domu mogu privući negativnu energiju i time blokirati pozitivnu. Zbog toga je važno osloboditi se takvih stvari što pre.

Ne možete primiti ništa bolje i lepše u životu ako se grčevito držite starog. Zato je veoma važno, da to vaše uvelo cveće bacite što pre. 

Umotajte ga u najlon kako se ne bi krunilo po kući i jednostavno da bacite i budite spremni da uskoro dobijete novo lepše i bolje. 

Biljke trebaju simbolizirati rast i napredak. One unose život i obogaćuju prostor. Prema feng šuiju, suvo i uvelo cveće treba odmah ukloniti iz doma. Ono simbolizira stagnaciju i spreča napredak u bilo kom smeru. 



"Zlatna tečnost" od koje cveće cveta kao ludo! Moćan trik profesionalaca za cvetni raj iz snova

Dom i porodica

Ljudi na društvenim mrežama počeli su masovno da komentarišu o „zlatnoj tečnosti“ i o tome kako ona sjajno deluje na biljke.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE