Radio BalkanFox

I garderoba postaje PAMETNA – Blic



Slobodno vreme

Zanimljivosti

I garderoba postaje PAMETNA

Tehnološka revolucija značajno menja način života, sve oko nas postaje “pametno“. Tako će uskoro i garderoba koju kupujete imati u sebi senzore pomoću kojih komunicira sa ostalim uređajima.

Šta to nosimo?

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Šta to nosimo?

Na pametne telefone smo već navikli, ali trenutni trend su pametni satovi. Imaju sve funkcije kao i telefoni, pa se tako u njih može ubaciti telefonska SIM kartica za obavljanje razgovora, u sebi imaju kamere za snimanje, ekran osetljiv na dodir, bluetooth za povezivanje sa ostalim uređajima, merač potrošenih kalorija i pređenih kilometara i dosta toga još. Pravi su modni trend jer izgledaju vrlo atraktivno. Cene zavise od mesta kupovine, pa se tako mogu naći već od 1.899 dinara na gruppi.rs.


Foto: Promo

Internet je inače mesto gde možete dosta da uštedite, ovo su samo neki od primera:


Foto: Promo

Električni oštrač za noževe po ceni od 499 dinara. Produžite radni vek svih noževa u kući i vratite im oštrinu koju su imali kada su bili novi. Oštrač radi na baterije, tako da ga možete nositi bilo gde. Na popustu se može kupiti preko gruppi.rs.


Foto: Promo

MOP 12 u 1 paročitač po ceni od 5.499 dinara. Čiščenje uz pomoć vodene pare je mnogo zdravije, otklanja sve bakterije bez štetne i skupe hemije. Sa 12 različitih nastavaka možete čistiti sve od poda do plafona, uključujući prozore i garderobu. Na specijalnoj akciji sajta gruppi.rs.


Foto: Promo

Držač za cipele za 699 dinara, štedi prostor i čuva do 12 pari cipela, a ujedno može biti i torba za nošenje. Služi za čuvanje i nekih drugih stvari, kružnog je oblika pa može da stane ispod kreveta, nameštaja ili drugih manjih prostora. Po ovoj ceni samo na gruppi.rs.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE