Radio BalkanFox

FILM DANA „Trougao tuge“ – Alo.rs

Trougao tuge

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Trougao tuge

U ovoj komediji društvena hijerarhija bude okrenuta naopako, otkrivajući nezgodan odnos između moći i lepote. Par slavnih modela, Karl i Jaja, pozvani su na luksuzno krstarenje za ultra-bogate, kojim upravlja razuzdani kapetan. Ono što deluje kao situacija idealna za slikanje za Instagram pretvara se u katastrofu kada preživeli ostanu na pustom ostrvu, da se bore za opstanak. Uloge: Haris Dikinson, Šarlbi Din, Vudi Harelson, Zlatko Burić

Lopovi

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Lopovi

Film „Lopovi“ govori o paru kriminalaca koji pokušavaju da, iz naizgled neprobojnog trezora, ukradu dva Faberžeova jajeta vredna 40 miliona dolara. Riplijeva umešanost sa ruskom mafijom još je i najmanji problem ovog dvojca, dok njihove nezakonite napore onemogućava odlučni policajac, koji se ozbiljno nameračio na starijeg lopova – dok Martinova zagrejanost za zagonetno Riplijevo kumče završava u komplikacijama koje nijedan od njih dvojice nije mogao da predvidi. Uloge: Morgan Friman, Antonio Banderas, Rada Mičel.

Moj brat 2

Promo Prva

 

 

22.00 Prva

Moj brat 2

U prvom delu upoznali smo Hakana i Ozana. Hakanov i Ozanov prijatelj Tato umire i to opet spaja dvoju poznatih pevača, dva rođena brata. Pred njima je i Hakanovo venčanje, ali braća odlaze kod porodice svog druga na izjavu sauščešća dva dana pred svadbu. Hakan treba da oženi Didem, Muzaferovu ćerku. Muzafer je jedan od najbogatijih trgovaca čajem, ali Muzafer nije oduševljen što mu ćerka udaje za pevača. Komedija je snimljena 2017. godine. Uloge: Burak Ozčivit, Murat Boz, Pinar Deniz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE