Radio BalkanFox

Žena dobila pozivnicu za venčanje

Kada je ona sa suprugom otvorila pozivnicu, našla je belešku na indeksnoj kartici koja je zaprepastila.

U poruci je pisalo da bi ona bila u posebnoj prostoriji čuvajući decu sa nekoliko drugih žena. Takođe je navedeno da bi morala da bude obučena za venčanje i da jede sa decom tokom ceremonije.

Uz to, obroci za nju i njenog supruga koštali bi po 100 dolara, što bi morali da plate prilikom potvrde prisustva.

pozivnica za venčanje

Foto: Shutterstock

 

Žena je istakla da je invalid sa 50 godina, koristi kiseonik i povremeno pomagala za kretanje, te bi bila bespomoćna u slučaju potrebe za brzom reakcijom sa decom.

Takođe, napomenula je da se druži sa budućim bračnim parom od detinjstva i da je povređena ovim zahtevom.

Njen muž je ponudio da on čuva decu, ali je u pozivu bilo jasno naznačeno da samo druge žene mogu čuvati decu. Žena je izrazila svoje razočaranje i osećaj uvrede, te je pitala korisnike Reddita za savet.

Stručnjak za bonton, Rosalinda Rendal, rekla je da je situacija vrlo nezgodna i da su osećanja žene opravdana, piše nypost. 

Naglasila je da pozivnica sa uputstvima i obavezama nije prava pozivnica, već posao koji se pretpostavlja da će prihvatiti.

Korisnici Reddita su dali različite savete i predloge, uključujući da jednostavno odbije poziv i ne prisustvuje venčanju, ili da se pojavi samo na ceremoniji i potom ode.

Drugi su predložili humoristične odgovore, poput isticanja svoje tarife za čuvanje dece ili planiranja „epičnog prekida venčanja“ sa decom.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE