Radio BalkanFox

INTERNET PREPLAVLJEN MIMOVIMA NAKON BIDENOVOG POVLAČENJA


Internet je doslovno eksplodirao od mimova nakon što je Joe Biden odustao od predsedničke trke 2024. godine.

Pre nego što se povukao, Džo Bajden (81) je poslednjih nedelja bio izložen pitanjima o svojoj sposobnosti da obavlja dužnosti. Korisnici su brzo pretvorili njegove greške u zabavne šale.

Bajden je postao centralna figura u svetu mimova. Posebno se ističe reč „joever“, koja, kako objašnjava Forbes, označava potpuni fizički i mentalni poraz. Iako je ovaj mim ranije bio korišćen za opisivanje izbornih neuspeha i političkih PR gafova, sada se proširio van izvornog konteksta.

Ovde su neki od najzabavnijih mimova koji kruže nakon Bajdenovog povlačenja.

U vezi sa Kamalom Haris, često se deli priča o kokosovom stablu. To potiče iz njenih izjava datih prošlog maja na ceremoniji polaganja pristupnice za člana Inicijative Bele kuće za unapređenje obrazovne jednakosti, izvrsnosti i ekonomske prilike za Hispanoamerikance. Haris je ispričala anegdotu o svojoj majci iz Južne Azije.

„Moja majka bi nas ponekad kritikovala i govorila nam: ‘Ne znam šta nije u redu s vama mladima. Mislite li da ste upravo pali s kokosovog stabla?’ Morate biti svesni konteksta u kojem živite i onoga što je bilo pre vas.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE