Radio BalkanFox

Ćerke skinule portret pokojnog oca pa pronašle srce na zidu

Kada se tome dodaju neobične pojave na predmetima ili zidovima, to može stvoriti pravu misteriju.

Jedna takva misterija desila se u Obrenovcu, u kući dve sestre Stupar. Njihovi roditelji su se doselili u Obrenovac 1973. godine i sagradili kuću 1977. godine.

U njoj su živeli dok se njihove ćerke nisu udale 80-ih godina i napustile roditeljski dom, ostavljajući Mirjanu i Lazara same.

Mirjana, koja nije bila zaposlena, posvetila je svoj život održavanju kuće.

Svakodnevno je obavljala kućne poslove i posebno je pazila na brisanje portreta svog supruga Lazara, koji je visio iznad kreveta u spavaćoj sobi.

Lazar je bio stub porodice, brižan suprug, otac i deda, zbog čega je Mirjana prema njemu imala veliko poštovanje.

stari portret muškarca

Foto: Shutterstock

 

Nakon Lazarove smrti 2014. godine, Mirjana je nastavila sa svojim svakodnevnim održavanjem kuće sve do svoje smrti četiri godine kasnije. 

Kuća je tada pripala njihovim ćerkama, koje su bile u dilemi da li da je prodaju ili ne.

Kada su konačno odlučile da stave kuću na prodaju, pre nego što su je oglasile, odlučile su da obave generalno sređivanje. Tokom čišćenja spavaće sobe, skinule su Lazarev portret sa zida i otkrile veliko srce ocrtano na zidu.

Jedna od sestara, Slađana Stupar, rekla je za portal K1info.rs da je soba bila okrečena godinu dana pre tog otkrića. Nakon majčine smrti, često su skidale sliku sa zida radi čišćenja, a u sobi niko nikada nije pušio ili jeo kako bi zidovi ostali čisti.

Kako Slađana dodaje, nisu našli racionalno objašnjenje za pojavu srca. U kući nema kondenza ili vlage, niti male dece koja bi mogla da crtaju po zidovima. Sem sestara i njihove dece, niko drugi nije ulazio u sobu.

Takođe su proverili poleđinu slike, ali nisu našli ništa. Ova misterija je ostala nerešena za Mirine i Lazareve ćerke i unuke.

Pitanje koje se postavlja je da li je Lazar hteo da poruči ćerkama da je u redu što prodaju kuću i da se ne brinu, ili im oboje sa nekog boljeg mesta ukazuju na svoju bezgraničnu ljubav.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE