Radio BalkanFox

Celine Dion mogla bi nastupiti na OI u Parizu: Evo koliko bi zaradila za samo jednu pjesmu

Pjevačica Celine Dion trebala bi nastupati na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu u petak, piše Variety. Pjevačica je u ponedjeljak stigla u hotel Royal Monceau u blizini Champs-Élyséesa, gdje je odsjela navodno i Lady Gaga (38). Prema pisanju stranih medija, Dion i Gaga bi trebale nastupati na otvorenju.. 

Paris 2024 Olympics - Preview

Paris 2024 Olympics – Preview

|
Foto: Gonzalo Fuentes

Iako njihovi nastupi još nisu potvrđeni, izvor je za TMZ rekao da se očekuje nastup Celine te da su organizatori spremni platiti ogroman iznos kako bi otpjevala jednu pjesmu. Kako prenose američki mediji, Celine bi za jednu pjesmu na Olimpijskim igrama mogla zaraditi čak dva milijuna dolara.

Celine je ranije natuknula da bi njen povratak na pozornicu mogao biti u Francuskoj.

– Odabrala sam da ću raditi cijelim tijelom i dušom, od glave do pete, uz svoj liječnički tim. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovno vidjeti Eiffelov toranj – rekla je pop diva u travnju za Vogue France. 

Paris 2024 Olympics - Preview

Paris 2024 Olympics – Preview

|
Foto: Gonzalo Fuentes

Pjevačica je već ranije nastupala na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, a tad je otpjevala ‘The Power of Dream’. Ceremoniju je pratilo 3.5 milijardi ljudi diljem svijeta.

Foto: Screenshot Youtube

Dion se posljednjih godina suočava s teškom bitkom protiv rijetkog neurološkog poremećaja poznatog kao stiff-person sindrom (SPS).

SPS uzrokuje ukočenost mišića i grčeve, što značajno otežava fizičku aktivnost. Dion je ovu dijagnozu objavila 2022. godine, te otkazala sjevernoameričku turneju i koncert u Zagrebu.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE