Radio BalkanFox

Zendaja je naletela na Novaka u Parizu! I pogodite šta je prvo profesionalac uradio: Komentari pljušte

Jelena Đoković i Novak Đoković otputovali su u Pariz, a pre početka Olimpijskih igara na kojima igra srpski as, oni su bili gosti ekskluzivne žurke koju je organizovao magazin „Vog Adria“ u prestižnom hotelu „Ric“.

Poznate ličnosti iz celog sveta su bili gosti, blogerka Tamara Kalinić, legendarni Mik Džeger, Jelena Đoković, kao i naš najbolji teniser koji je uveličao specijalno gala veče magazina, na čijoj naslovnoj strani je nedavno bio.

Međutim Pariz je već više nego u olimpijskom raspoloženju, te je sinoć, 25. jula, Fondacija „Luj Viton“ organizovala zagrevanje prepuno filmskih zvezda i imena iz modne industrije, kao uvod u željno iščekivani događaj.

Najpoznatija imena su se našla na događaju, kao što su Novak Đoković sa suprugom Jelenom Đoković, Rosalia, Serena Vilijams, Lebron Džejms, a takođe možemo istaći širok spektar dizajnera.

Među zvanicama je bila i poznata pevačica i glumica Zendaja koja je srela na ulazu Noleta i Jelenu, te se srdačno pozdravila sa njima.

Na stranici „voguefrance“ na Instagramu, pojavio se snimak njihovog susreta, te su pohvalili našeg asa na džentlmenskom gestu.

– Zendaja je naletela na Novaka na putu ka događaj na Fondaciji „Luj Vitona“, i pogodite šta? Prvo što je profesionalac uradio je čestitao glumici na ulozi teniske atletičarke u filmu „Izazivači“! – napisali su oni ispod objave.

„Novak džentlmen“, „Zendaja prelepa“, „Đoković GOAT“, „Kakav šmeker“, „Gospodin“, „Jelena, kakva dama“, samo su neki od brojnih komentara.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE