Radio BalkanFox

Bavimo se temama o kojima DRUGI NE SMEJU DA GOVORE

Kurir Televizija priprema izuzetno uzbudljivo televizijsko iskustvo za svoje gledaoce! Od sutra, svake subote, očekuje nas novi format emisije „Star Specijal“ koja će, kako kažu voditelji, doneti svežinu i energiju u svet televizijske zabave.

Voditelji emisije, Olivija Jontić, Goran Jovanović, Milica Stanimirović i Ivan Kleut, otkrili su nam šta možemo očekivati u njihovoj premijernoj epizodi, ali i u budućim emisijama.

– Mnogo je uzbudljivije raditi na televiziji nego na radiju. Ono što je jako važno jeste da je ekipa fenomenalna. To je najvažnije. Moram da budem u strogoj kontroli jer sada gledaoci mogu da vide svaku našu reakciju. Ali to je deo šarma ove emisije – rekla je Jontić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

– Mi ne znamo šta će biti sutra u emisiji jer nikad nismo svesni šta ćemo ispričati dok se to ne desi. Imamo teme, ali koncepcija je takva da se često desi nešto neočekivano. Prošle noći smo imali probu, i bilo je sjajno videti kako ćemo se snaći u novom studiju – rekao je Jovanović.

„Star Specijal“ je emisija koja obećava da će zabavljati, ali i informisati gledaoce na način na koji do sada nisu bili naviknuti.

– Glavna ideja je da se dobro zabavimo i da našu energiju prenesemo na gledaoce. Ako se mi dobro zabavljamo, i gledaoci će se zabaviti. Ideja je da pronađemo zanimljive teme i analiziramo ih na duhovit način. Svako od nas ima svoj jedinstveni ugao, što emisiju čini dinamičnom i nepredvidivom – istakao je Kleut.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

– Najmlađa sam u timu, ali svi se odlično uklapamo. Ekipa je puna energije i mislim da će to biti jasno i našim gledaocima. Naše teme su aktuelne i zanimljive, i jedva čekam da vidim reakcije gledalaca – rekla je Stanimirović.

„Star Specijal“ će biti poznat po dubinskim analizama događaja, ali i po visokoj energiji koju voditelji donose u studio.

– Ovo je ozbiljno osveženje za našu televiziju. Imamo dubinske analize svih događaja i energetsku dinamiku koja će sigurno biti primećena. Naša različita iskustva, stavovi i karakteri čine emisiju posebnom – otkrio je Jovanović.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

– Mnogo verujem u ovaj projekat. Mislim da imamo ludačku energiju koju će i gledaoci osetiti. Jedva čekam da vidite emisiju i da se zajedno zabavljamo – dodala je Jontić.

„Star Specijal“ će se baviti širokim spektrom tema – od skandala i afera, do kulturnih i društvenih fenomena.

– Analiziramo sve, od događaja na javnoj sceni do odnosa i situacija koje drugi možda ne smeju javno da komentarišu. Naša ekipa na crnogorskom primorju patrolira duž obale i hvata poznate na način na koji možda ne žele da budu uhvaćeni. Očekujte ekskluzivne informacije i mnogo smeha – naveo je Kleut.

– Donosimo svežinu sa temama koje interesuju moju generaciju. Naša emisija neće imati goste, već se bazira na našoj analizi i ekskluzivnim informacijama koje ćemo otkrivati – rekla je Stanimirović.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Očekuje se da će „Star Specijal“ brzo postati omiljena emisija gledalaca Kurir televizije. Njeni voditelji su spremni da svakog vikenda donesu najnovije informacije, analize i mnogo zabave.

– Mnogo se radujem druženju sa publikom putem velikih ekrana. Mislim da imamo fenomenalnu ekipu i verujem u ovaj projekat. Jedva čekam da gledaoci vide šta smo pripremili za njih – rekla je Jontić.



11:38

OČEKUJTE EKSPLOZIJU ZABAVE I EKSKLUZIVA! Voditelji nove emisije Stars Specijal: Bavimo se temama o kojima DRUGI NE SMEJU DA GOVORE

Ne propustite premijeru emisije „Star Specijal“ sutra u 16:10 na Kurir Televiziji! Gledaoce očekuju smeh, informacije iz prve ruke i mnogo zabave. Ostanite uz Kurir Televiziju i uživajte u novom spektakularnom formatu!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:



10:44

HIT SERIJA SAMO ŠTO NIJE POČELA! Ivan Kleut: Prsten sudbine već je pokorio svet, a od danas će OSVOJITI SRCA SRPSKE PUBLIKE


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE