Radio BalkanFox

„Moj muž je potpuno odlepio“: Milica otkrila koliko su „pukli“ za letovanje, pokazala šta Željko radi na plaži

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, sa porodicom je otputovao na letovanje, na veoma luksuznu destinaciju.

Njegova supruga Milica Mitrović oglasila se na Instagramu i objavila video koji je izazvao lavinu komentara. Njoj je ova situacija bila zanimljiva, te je rešila da je podeli sa svojim partiocima.

Ovaj moj ludi muž je potpuno odlepio, plati četiri soma evra dnevno hotel u Francuskoj (EU), plati još tri soma dnevno troškove na plaži u Francuskoj (EU), i sve to da bi ga na kraju izgazila k’o vola obična Kineskinja! – poručila je Milica u opisu snimka.

Podsetimo, Mitrovići su se i ovog puta odlučili za Azurnu obalu, pa su privatnim avionom odleteli za Sen Trope.

U svom stilu, Željko je podelio atmosferu iz bara na plaži, doduše, ne baš zadovoljan. Požalio se na razliku koju je osetio u odnosu na prošlu godinu, kada je, kako se moglo videti po objavama, odlično zabavljao i igrao na šankovima.

Sve je otišlo u tri lepe! Prošle godine ovde u St. Tropezu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto hrane, u usta stavio salvetu, a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke! Bar ću sad da hasam ko čovek – izjavio je Željko Mitrović, a snimak kako se provodi, pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE