Radio BalkanFox

FILM DANA „Iz Pariza s ljubavlju“

Iz Pariza s ljubavlju

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Iz Pariza s ljubavlju

Čarli Vaks je tajni agent sa opakim problemom ponašanja, koji sve rešava na najglasniji i najnasilniji mogući način. Za razliku od njega, Džejms Ris sušta je suprotnost – niskopozicionirani službenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran i nedavno veren. Igrom slučaja njih dvojica postaće partneri u pokušaju zaustavljanja terorističke organizacije Pakistanaca usred Pariza, a sve će se dodatno zakomplikovati kada se otkrije ko je jedan od glavnih pripadnika te organizacije. Uloge: Džon Travolta, Džonatan Ris Mejers, Kasia Smutnjik.

Lovac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Lovac

Osam godina je agent FBI-ja Džoel Kembel radio na hvatanju serijskih ubica u Los Anđelesu. Konačno, kada mu je svega bilo dosta, otišao je u prevremenu penziju i preselio se u Čikago. Jednoga dana, u njegovoj zgradi je pronađena mrtva mlada žena. Nakon samo jednog kratkog pogleda na prizor zločina, Kembel zna ko je to učinio. Uloge: Džejm Spajder, Kianu Rivs.

Stanica brojeva

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Stanica brojeva

Emerson, osramoćeni bivši agent tajnih operacija, zadužen je da štiti Ketrin, operaterku šifara u CIA radio-stanici usred ničega. Kad auto-bomba pred stanicom oglasi zasedu, on pozove pojačanje, ali dobije neočekivano naređenje: Obezbedi lokaciju: Likvidiraj štićenicu. Uloge: Džon Kjuzak, Malin Okerman, Lijam Kaningam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE