Radio BalkanFox

Evo šta je sve na raspolaganju Neveni Božović i Nikoli Ivanoviću! (Foto)

Milica Milojević

|

Muzička zvezda Nevena Božović sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem, sa kojim je i dobila ćerku Anku, godinama živi u hotelu u Crnoj Gori.

Nevena Božović i Nikola Ivanović (Foto: Ringier/Dragana Janković)
Nevena Božović i Nikola Ivanović (Foto: Ringier/Dragana Janković) • Dragana Janković / Ringier




Njih dvoje su odlučili da stanuju u hotelu u Budvi koji je u vlasništvu Neveninog supruga.

– Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama – preneli su ranije mediji izjavu jednog prijatelja ovog para.

Navodi se da pilot za kojeg se Božovićeva udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život.

Na poslednjem spratu pomenutog hotela Ivanović je otvorio i luksuzni restoran pa su se mnogi šalili da pevačica neće morati da brine ni kada je kuvanje u pitanju, a svakako ni o održavanju doma budući da su za to zadužene hotelske sobarice.

– U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu – takođe je ispričao prijatelj ovog para.

Novak je dugo bio u Crnoj Gori, a naši fotografi uhvatili su njegovog oca Srđana kako uživa sa pilotom Nikolom Ivanovićem, mužem pevačice Nevene Božović.

– Đokovići su dugo prijatelji sa Nevenom i njenom porodicom. Novak je na primorju odlučio da pređe iz smeštaja u kom je bio u hotel koji je u vlasništvu Nevene i Nikole, jer u sklopu istih imaju tereni kakvi mu odgovaraju. Određeno vreme su proveli tu, pa su se odatle uputili direktno na aerodrom i u Pariz – rekao je tad naš izvor.

Nevena Božović se, sa druge strane, našla na meti našeg paparaca, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Paparaco: Ispred hotela u kom žive uhvatili smo Nevenu Božović sa mužem i ćerkom!

(Story)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE