Radio BalkanFox

FILM DANA „Oluja“ – Alo.rs

Oluja

Promo RTS

 

 

23.05 RTS1

Oluja

Priča prati običnog čoveka Iliju, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kome je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji. Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić…

Filozofija ubistva

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Filozofija ubistva

Evan Berč je porodični čovek i cenjeni profesor na istaknutom fakultetu na kojem su njegova predavanja iz filozofije vrlo popularna. Kada nestane studentkinja Džojs, Evanova žena posumnja u njegovu upletenost. Detektiv Maloj ima još više razloga za sumnju kada ključni dokazi učine Evana prvim osumnjičenim u Džojsinom nestanku. Odjednom, pitanja s kojima se Evan suočava nisu samo akademska – već pitanja života ili smrti. Uloge: Gaj Pirs, Pirs Brosnan, Mini Drajver.

Druga strana

Promo Prva

 

 

00.00 Prva

Druga strana

Uspešni poslovni čovek uživa u životu uz svoju novu devojku Eke, u novoj firmi, u novom gradu. Ali, jednog dana njegova bivša devojka Sara vraća se u njegov život. Ona nudi posao mladoj Eke, a koji ona nikako ne može da odbije. Tu nastaje problem, u tom trenutku njegov život postaje noćna mora, jer Eke je nestala i za sobom ostavila samo video-poruku. Uloge: Ozkan Deniz, Mirjem Uzerli, Esli Enver.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE