Radio BalkanFox

Sin Davida i Victorije Beckham završio u bolnici: ‘Dobro sam!’

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham (25), završio je u petak u bolnici. Na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta. 

– Slomio sam rame, ali sve je u redu jer me Nicola čuva. Volim te! – napisao je Brooklyn i zahvalio se svojoj supruzi koja je bila uz njega. Iako nije poznato kako se mladi Beckham ozlijedio, večer prije proveo je u modernom japanskom restoranu u New Yorku i na društvenim mrežama impresionirano objavljivao fotografije i snimke jela. Kako navodi Daily Mail, moguće je da je rame slomio nekada nakon tog izlaska. 

Pratitelji su mu na društvenim mrežama poželjeli brz oporavak. No, izgleda kako se Brooklyn dobro drži. Već na fotografiji pozirao je s kapom na glavi i s osmjehom. 

Foto: Instagram

Nicola Peltz, njegova supruga, prošlog mjeseca su na društvenim mrežama otkrili i tužnu vijest. Njihov ljubimac, pas Nala, uginuo je dok je bio na šišanju. 

– Život joj je prerano oduzet. Bila je moja prekrasna kraljica i ostala uz mene 9 godina. Pazite kome šaljete svoje pse jer ne znate što se događa iza zatvorenih vrata. Jedan dan bez Nale na zemlji čini se kao vječnost – dodala je.

Foto: IPA agency/ Elisabetta Sod

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE